рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Reno Megane (IV) 5 vrata (2016-), čelične šipke – Cruz Oplus ST

13.800 рсд

SKU: GTC9734 Kategorija:

KROVNI NOSAČI RENO MEGANE (IV) 5 VRATA (2016-), ČELIČNE ŠIPKE – CRUZ OPLUS ST

Set krovnih nosača za vaš Reno Megane (IV) vozilo!

Krovni nosači predstavljaju savršeno rešenje za sve vaše prevozne potrebe na vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg čeličnog profila, Cruz Oplus ST krovni nosači su pogodni za vaš Reno Megane (IV) 5 vrata model proizveden od 2016. godine. Ovi krovni nosači su dizajnirani da se savršeno uklope sa izgledom vašeg vozila.

Krovni nosači koji ispunjavaju najviše standarde kvaliteta!

Svi Cruz krovni nosači poseduju prestižne sertifikate kao što su GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje visok nivo bezbednosti i kvaliteta. Možete biti potpuno sigurni u pouzdanost i trajnost ovih nosača.

Kompletan set spreman za montažu!

Kada kupite Cruz Oplus ST krovne nosače, dobijate kompletan set koji je spreman za montažu. Set se sastoji od 2 čelične šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Sve što vam je potrebno za brzu i jednostavnu montažu već se nalazi u ovom setu.

Univerzalna upotreba krovnih nosača!

Krovni nosači su neophodan deo opreme za montiranje različitih pratećih elemenata na krov vašeg Reno Megane (IV) vozila. Bez obzira da li planirate da montirate krovne kofer, nosač za bicikle ili nosač za skije, Cruz Oplus ST krovni nosači će vam omogućiti da to uradite bez ikakvih problema.

Izuzetno sigurni i otporni nosači!

Cruz Oplus ST krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog čelika koji je dodatno pocinkovan i presvučen kvalitetnim polimerima. Ova kombinacija materijala pruža optimizovanu antikorozivnu zaštitu i dugotrajnost. Hvatači (stope) su takođe napravljeni od izuzetno kvalitetnog čelika, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike.

Maksimalna nosivost i dužina šipki!

Duzina šipki je 120cm, što ih čini idealnim za montažu različitih pratećih elemenata na vašem vozilu. Nosivost ovih krovnih nosača je impresivnih 75kg, što će vam pružiti dovoljno prostora i sigurnosti za prevoz svih vaših potrebnih stvari.

Dobićete sve što vam je potrebno za montažu!

Uz krovni nosač set, dobićete i detaljno uputstvo za montiranje, kako biste mogli da postavite nosače bez ikakvih problema. Takođe, možete poručiti i opcione bravice za zaključavanje nosača, ali one nisu neophodne za montažu.

Bezbednost i kvalitet na prvom mestu!

Vaša vožnja sa Cruz Oplus ST krovnim nosačima će biti sigurna i udobna. Sertifikati koje nosači poseduju garantuju da su prošli rigorozne testove i da su odgovarajući za sigurnu upotrebu. Budite bez brige, vaše stvari će biti sigurno pričvršćene i bezbedne tokom putovanja.

Pogledajte video i detaljniju ponudu!

Na našoj zvaničnoj stranici možete pronaći još detaljnije informacije o Cruz Oplus ST krovnim nosačima, kao i kompletnu ponudu krovnih nosača za različite automobile. Takođe, možete pogledati ilustrativni video koji prikazuje montažu i upotrebu ovih nosača.

Cruz Oplus ST krovni nosači

Prednosti:

  • Sigurno i pouzdano pričvršćivanje pratećih elemenata na krov vozila
  • Visokokvalitetan čelik sa optimizovanom antikorozivnom zaštitom
  • Jednostavna montaža i kompletna oprema za postavljanje krovnih nosača

NE PROPUSTITE OVU PONUDU I OBEZBEDITE SVOJE CRUZ OPLUS ST KROVNE NOSAČE ZA VAŠ RENO MEGANE (IV) VOZILO DANAS!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja