рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Reno Megane II (02-08) 3/4/5 vrata, bez sibera – Cam Totus 40608

10.300 рсд

SKU: GTC10883 Kategorija:

KROVNI NOSACI RENO MEGANE II (02-08) 3/4/5 VRATA, BEZ SIBERA – CAM TOTUS 40608

Kompletan set za transport na krovu Vašeg vozila

Krovni nosači su idealno rešenje za sve Vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila kako bi obezbedili maksimalnu sigurnost i stabilnost. Cam Totus krovni nosači dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, prilagođenim različitim tipovima krova na vozilima. Ovi krovni nosači su neophodni za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla.

VAŽNO: Ovi krovni nosači su namenjeni vozilima bez uzdužnih šina!

KARAKTERISTIKE:

  • Čelični sistem za pričvršćivanje: Set uključuje četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje, opremljena adapterima i crnim poklopcima od polipropilena. Ovi sistemi pružaju pouzdanu i sigurnu vezu između krova Vašeg vozila i nosača.
  • Čelične šipke: U setu se nalaze dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila. Šipke su presjeka 40x25mm i debljine 1,2mm. Šipke su zaštićene crnim plastičnim omotačem koji obezbeđuje dobro prianjanje i visoku otpornost na UV zrake.
  • Nosivost: Krovni nosač ima preporučenu nosivost od 50kg, tako da možete bezbedno transportovati svoje stvari bez brige o oštećenju.
  • Univerzalna kompatibilnost: Ovaj set krovnih nosača je kompatibilan sa Reno Megane II modelima od 2002. do 2008. godine, koji imaju 3/4/5 vrata i bez sibera.

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za Vaše vozilo, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954. Naš stručni tim će rado odgovoriti na sva Vaša pitanja i pružiti Vam dodatne informacije.

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača na link.

PREDNOSTI:

  • Jednostavna montaža: Set dolazi kao kompletan paket koji je spreman za brzu i jednostavnu ugradnju.
  • Pouzdanost i sigurnost: Izrađeni od visokokvalitetnih materijala, ovi krovni nosači pružaju pouzdanu i sigurnu vezu između Vašeg vozila i nosača.
  • Univerzalna kompatibilnost: Ovi krovni nosači su kompatibilni sa različitim modelima Reno Megane II vozila, pružajući Vam fleksibilnost da ih koristite za različite potrebe prevoza.

KUPITE SADA

Uzmite svoj set krovnih nosača Reno Megane II (02-08) 3/4/5 vrata, bez sibera – Cam Totus 40608 danas i osigurajte sebi bezbednost i praktičnost prilikom prevoza Vaših stvari.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja