рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Reno Kangoo 5 vrata (2013-2019), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5816 Kategorija:

KROVNI NOSAČI RENO KANGOO 5 VRATA (2013-2019), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Vrhunski krovni nosači za vaše potrebe prevoza

Krovni nosači su neophodan dodatak za vaše vozilo kada želite da prenesete teret na siguran i praktičan način. Sa krovnom opremom visokog kvaliteta, Nordrive RailPro M je kompletan set krovni nosača koji će vam omogućiti da lako i bezbedno transportujete sve što vam je potrebno. Bez obzira da li planirate avanturistički izlet sa biciklima, zimovanje sa skijama ili jednostavno prevoziti veće predmete, ovi krovni nosači će ispuniti sva vaša očekivanja.

Prednosti Nordrive RailPro M krovnih nosača

  • Izuzetno jaka i čvrsta konstrukcija: Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su vrlo izdržljivi i pružaju maksimalnu sigurnost prilikom transporta tereta.

  • Jednostavna montaža: Nordrive krovni nosači dolaze kao kompletan set, spremni za instalaciju. Sa jednostavnim koracima koje može obaviti svako, montaža će biti brza i bezbedna.

  • Univerzalna kompatibilnost: Ovi krovni nosači su specijalno dizajnirani za Reno Kangoo vozila sa 5 vrata, proizvedenih između 2013. i 2019. godine. Bez obzira da li imate standardne uzdužne šine na krovu ili ne, Nordrive RailPro M će se besprekorno uklopiti na vaše vozilo.

Bezbednost i pouzdanost

Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što znači da su prošli rigorozne testove i zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta i sigurnosti. Možete biti potpuno sigurni da će vaš teret biti čvrsto postavljen i da neće biti nikakvog pokretanja tokom vožnje.

Dizajnirani za praktičnost

Krovni nosači Nordrive RailPro M imaju eloksirane aluminijumske šipke sa kanalima u koje se ubacuju gumeni profili koji sprečavaju klizanje tereta i štite od oštećenja. Kanali na šipkama omogućavaju jednostavnu montažu nosača za skije i nosača za bicikle, koji se lako uklapaju u kanale. Donji kanali su oblikovani kako bi olakšali montažu krovnih šipki na krovne šape, jednostavno navlačenjem krovnih šapa u kanale. Gumeni poklopci štite krajeve šipki od oštećenja. Krovne šape su elegantnog dizajna i izrađene od kompozitne plastike visoke otpornosti. Montiraju se na uzdužne krovne šine uz pomoć hvatača koji obezbeđuju maksimalnu sigurnost i stabilnost. Uz krovne šape dobijate i bezbednosne brave, sa 3 ključa za dodatnu zaštitu.

Sigurno i jednostavno korišćenje

Siguran i jednostavan transport vašeg tereta je od suštinske važnosti. Zbog toga vas molimo da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje kako biste pravilno instalirali Nordrive RailPro M krovne nosače. Takođe, preporučujemo da se strogo pridržavate bezbednosnih uputstava kako biste obezbedili sigurnost za vas i druge učesnike u saobraćaju.

Pogledajte sve krovne nosače u ponudi

Na našoj zvaničnoj stranici proizvoda možete pronaći sve dostupne krovne nosače za različite automobile. Bez obzira na to koji automobil vozite, možete biti sigurni da ćete pronaći kvalitetne krovne nosače koji će odgovarati vašim potrebama.

Prednosti:

  • Izuzetno jaka i čvrsta konstrukcija
  • Jednostavna montaža
  • Univerzalna kompatibilnost

Naručite Nordrive RailPro M krovne nosače danas i uživajte u sigurnom i praktičnom transportu tereta na vašem Reno Kangoo vozilu!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja