рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Reno Kangoo (1997-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13129 Kategorija:

KROVNI NOSAČI RENO KANGOO (1997-), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Prednosti

  • Visokokvalitetna izrada: Krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, što im daje izuzetnu izdržljivost i trajnost.
  • GS-TÜV sertifikat: Svi Nordrive krovni nosači poseduju prestižni GS-TÜV sertifikat, koji garantuje njihovu sigurnost i pouzdanost.
  • Kompletan set spreman za ugradnju: Nordrive krovni nosači dolaze kao potpuni set, koji je već spreman za montažu na vaše vozilo.

Opis proizvoda

Krovni nosači Reno Kangoo su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači pružaju izuzetnu izdržljivost i sigurnost.

Nordrive krovni nosači se isporučuju kao kompletan set, što znači da dobijate sve što vam je potrebno za brzu i jednostavnu montažu. Bez obzira da li želite da prevozite krovne kofera, ski opremu ili bicikle, ovi nosači će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Svi Nordrive krovni nosači poseduju prestižni GS-TÜV sertifikat, što znači da su prošli rigorozne bezbednosne testove i da su sigurni za upotrebu. Možete biti potpuno bezbedni i uživati u vožnji bez brige o tome da li su vaši tereti dobro osigurani.

Navedeni model krovnih nosača je posebno dizajniran za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Teleskopske šipke omogućavaju podešavanje dužine od 80cm do 111cm, kako bi se savršeno uklopile na vaš automobil.

Krovne šape koje se montiraju na krovne šine imaju čelični pojas koji omogućava čvrsto prianjanje i sprečava klizanje. Ove šape su obložene EPDM gumom, koja štiti krovne šine od ogrebotina i oštećenja. Dodatna bezbednosna brava obezbeđuje da teret ostane čvrsto pričvršćen tokom vožnje.

Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm, a nosivost može biti do čak 100kg. Možete biti sigurni da će vaši tereti biti čvrsto i sigurno pričvršćeni tokom celog putovanja.

Pre montaže, preporučujemo da pažljivo pročitate upustva za montiranje, kako biste se uverili da imate sve potrebne delove iz navedenog seta. Takođe, pročitajte bezbednosna uputstva i strogo se pridržavajte svih preporučenih mera opreza.

Kako bismo vam olakšali kupovinu, možete posetiti zvaničnu stranicu proizvoda na našem sajtu. Tamo ćete pronaći sve dodatne informacije o ovim fantastičnim krovnim nosačima.

Nudimo širok izbor krovnih nosača, pa ukoliko želite da istražite i druge modele, posetite našu kompletnu ponudu krovnih nosača.

Prednosti:

  • Visokokvalitetna izrada od čeličnog profila
  • GS-TÜV sertifikat garantuje sigurnost
  • Kompletan set spreman za ugradnju

[POZOVITE ZA NARUČIVANJE]

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja