рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Reno Clio III Sportour (2008-2013), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13128 Kategorija:

NORDRIVE SNAPFIT 1 – KROVNI NOSAČI RENO CLIO III SPORTOUR (2008-2013), CELIČNE ŠIPKE

Opis proizvoda

Krovni nosači Reno Clio III Sportour su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, Nordrive krovni nosači su pouzdani i izdržljivi. Ovi nosači su dizajnirani tako da se lako montiraju i koriste, a pružaju izuzetnu sigurnost tokom transporta vašeg prtljaga.

Nordrive SnapFit 1 je kompletan set krovnih nosača koji je posebno dizajniran za Reno Clio III Sportour (2008-2013) modele. Ovi nosači su kompatibilni sa vozilima opremljenim sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova.

Nordrive SnapFit 1 set krovnih nosača uključuje teleskopske čelične šipke i krovne šape koje omogućavaju jednostavnu instalaciju na vozilo. Šipke su dizajnirane tako da se mogu podesiti za šine koje imaju rastojanje od 80cm do 111cm. Krovne šape su opremljene čeličnim pojasevima koji pružaju optimalno prianjanje na krovne šine, a takođe su obložene EPDM gumom radi zaštite krovnih šina od ogrebotina. Ovi nosači su takođe opremljeni bezbednosnim bravama koje dodatno pružaju sigurnost vašem prtljagu tokom putovanja.

Nordrive krovni nosači su prošli rigorozne bezbednosne testove i poseduju GS-TÜV sertifikat. To znači da se možete osloniti na kvalitet, sigurnost i izdržljivost ovih nosača.

Specifikacije

 • Tip: Krovni nosači
 • Model: Reno Clio III Sportour (2008-2013)
 • Materijal: Čelik
 • Rastojanje između šina: 80cm – 111cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg
 • Bezbednosne brave: Da
 • Sertifikat: GS-TÜV

Prednosti

 • Pouzdanost i izdržljivost: Ovi krovni nosači su napravljeni od kvalitetnog čelika i prošli su stroge bezbednosne testove, obezbeđujući sigurnost i izdržljivost tokom korišćenja.
 • Jednostavna instalacija: SnapFit 1 set krovnih nosača je dizajniran tako da se lako montira na vaše vozilo. Neophodni delovi su uključeni u set, što vam omogućava brzo i jednostavno postavljanje.
 • Optimalno prianjanje: Krovne šape na ovim nosačima su opremljene čeličnim pojasevima i obložene EPDM gumom, pružajući vam sigurno i čvrsto prijanjanje na krovne šine.

Poručite danas i uživajte u sigurnom i praktičnom prevozu vašeg prtljaga sa Nordrive SnapFit 1 krovnim nosačima za Reno Clio III Sportour (2008-2013).

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja