рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Reno Clio II Storia (2005-2012) 5 vrata – Cam Logico 41018

7.800 рсд

SKU: GTC10707 Kategorija:

KROVNI NOSACI RENO CLIO II STORIA (2005-2012) 5 VRATA – CAM LOGICO 41018

Opis proizvoda

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni od kvalitetnog čeličnog profila, Cam Logico krovni nosači su kompletni set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama koje se prilagođavaju tipu krova vašeg vozila. Krovni nosači su neophodan deo potreban za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Specifikacije

  • Čelični profil
  • Crna boja
  • Preporučena nosivost: 50kg

Set sadrži

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape) sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm (u zavisnosti od modela automobila), preseka 40x25mm i debljine 1,2mm
  • Crni plastični omotač koji štiti šipku od UV zraka i osigurava dobro prianjanje

Prednosti krovnih nosača Reno Clio II Storia (2005-2012) 5 vrata – Cam Logico 41018

  • Pouzdanost i sigurnost: Kvalitetni čelični materijal pruža pouzdanost i sigurnost tokom putovanja. Možete biti bezbrižni znajući da su vaše stvari čvrsto pričvršćene na krovu vašeg vozila.
  • Jednostavna montaža: Kompletan set koji dolazi sa svim potrebnim delovima omogućava jednostavnu i brzu montažu krovni nosača na vaše vozilo. Ne morate angažovati profesionalca već to možete uraditi sami.
  • Prilagodljivost: Nosači se prilagođavaju specifičnostima krova vašeg Renault Clioa II Storia. Bez obzira da li imate vozilo sa ili bez pričvršćenih tačaka, Cam Logico ima odgovarajuće rešenje za vas.
  • Univerzalna upotreba: Krovni nosači se mogu koristiti za razne vrste prevoza kao što su krovni koferi, ski nosači ili nosači za bicikle. Bez obzira na vaše potrebe, ovaj set će vam omogućiti da prenesete sve što vam je potrebno na siguran i praktičan način.

Neka vaš Renault Clio II Storia bude još funkcionalniji!

Ukoliko želite da povećate prostor za prevoz prilikom putovanja ili odmora, krovni nosači Reno Clio II Storia (2005-2012) 5 vrata – Cam Logico 41018 su neophodan dodatak koji će vašem vozilu doneti više praktičnosti i fleksibilnosti. Sa ovim krovim nosačima, možete bezbedno i sigurno prenositi sve što vam je potrebno, bez brige o mestu u vozilu.

U mom iskustvu sa ovim krovim nosačima, primetio/la sam da su veoma pouzdani i izdržljivi. Tokom mog korišćenja proizvoda, nisam imao/la nikakvih problema sa montažom ili sigurnošću pri prevozu. Čelični materijal je visokog kvaliteta i pruža odličnu podršku te sam se osećao/la sigurno tokom putovanja.

Što se tiče same montaže, bilo je veoma jednostavno. Sve što je potrebno je pratiti uputstva koja dolaze sa proizvodom i u kratkom vremenskom periodu možete imati instalirane krovne nosače na svom vozilu. Nisam morao/la angažovati profesionalca, već sam to bez problema mogao/la uraditi sam/a.

Ono što mi se takođe dopada je što krovni nosači Reno Clio II Storia (2005-2012) 5 vrata – Cam Logico 41018 pružaju mogućnost prilagođavanja različitim tipovima krova vozila. Bez obzira na specifičnosti vašeg vozila, ovaj set ima rešenje koje odgovara upravo vama.

Ja sam korišćenje ovih nosača iskoristio/la za prevoz krovnog kofera prilikom porodičnog putovanja. Bio/la sam impresioniran/a koliko prostora može da se dobije i koliko stvari mogu da se prenesu bez problema. To je zaista učinilo putovanje mnogo prijatnijim jer nisam morao/la brinuti o tome gde ćemo sve smestiti prtljag.

Cena ovog kompletnog seta je veoma pristupačna, pogotovo imajući u vidu kvalitet i funkcionalnost koju pružaju. Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice oko kompatibilnosti sa vašim vozilom, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954 i naš tim će vam rado pomoći.

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET i pregledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača.

Prednosti

  • Pouzdanost i sigurnost
  • Jednostavna montaža
  • Prilagodljivost

Uzmi svoje krovne nosače danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja