рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Pezo Partner Tepee (1996-2002), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

11.400 рсд

SKU: GTC13125 Kategorija:

KROVNI NOSAČI PEZO PARTNER TEEPEE (1996-2002), CELIČNE ŠIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Specifikacije

  • Model: Pezo Partner Tepee (1996-2002)
  • Materijal: Visokokvalitetan čelični profil
  • Tip nosača: Teleskopske čelične šipke
  • Dužina šipki: Prilagodljiva za šine od 80 cm do 111 cm
  • Sertifikat: GS-TÜV

Opis proizvoda

Krovni nosači Pezo Partner Tepee su savršeno rešenje za sve vaše prevozne potrebe na vozilu. Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi nosači su izuzetno izdržljivi i pouzdani. Set krovnih nosača Nordrive dolazi kompletno spreman za montažu na vaše vozilo.

Dizajnirani su da odgovaraju različitim tipovima krova vozila, uključujući vozila sa i bez pričvrsnih tačaka ili sa standardnom šinom. Važno je napomenuti da svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat – dokaz visokog standarda kvaliteta i sigurnosti.

Krovni nosači su neophodni za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Uz ove nosače, možete sigurno i bezbedno transportovati sve što vam je potrebno tokom putovanja.

Prednosti

  • Svestranost: Ovi krovni nosači su kompatibilni sa različitim vrstama krova vozila, pružajući vam fleksibilnost pri prevozu tereta.
  • Kvalitetna izrada: Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi nosači su izuzetno izdržljivi i pružaju dugotrajnu upotrebu.
  • Sigurnost: Sertifikat GS-TÜV garantuje da su ovi nosači prošli rigorozne bezbednosne testove i da su sigurni za korišćenje.

Uz krovne nosače Pezo Partner Tepee, moći ćete da se oslonite na njihovu kvalitetnu izradu i bezbednost prilikom transporta tereta na svom vozilu.

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača

Ne propustite priliku da nabavite ove kvalitetne i praktične krovne nosače za vaše Pezo Partner Tepee vozilo. Uverite se sami u njihovu izdržljivost i sigurnost tokom upotrebe.

Naručite svoj set krovnih nosača Pezo Partner Tepee danas i osigurajte sebi bezbednu i udobnu vožnju sa dodatnim prostorom za prtljag i opremu.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja