рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Pezo Partner/Ranch 3v (01-07), alu sipke – G3 Pacific Alu

11.250 рсд

SKU: GTC11271 Kategorija:

KROVNI NOSAČI PEZO PARTNER/RANCH 3V (01-07), ALU SIPKE – G3 PACIFIC ALU

Factual Product Title: Krovni nosaci Pezo Partner/Ranch 3v (01-07), alu sipke – G3 Pacific Alu

Krovni nosaci Pezo Partner/Ranch 3v (01-07), alu sipke – G3 Pacific Alu su visokokvalitetni krovni nosači koji su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Napravljeni od izdržljivog aluminijumskog profila, G3 krovni nosači se isporučuju kao kompletni set koji je spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama koje se prilagođavaju tipu krova vašeg vozila.

City Crash sertifikat za sigurnost

Svi G3 krovni nosači poseduju City Crash sertifikat, što garantuje njihovu sigurnost prilikom upotrebe. Svi modeli G3 krovnih nosača, uključujući i Pacific Alu model, su uspešno prošli ISO/PAS testove. Ovi krovni nosači su testirani na udarnu snagu od 8G i nosivost od 50kg (75kg za Pacific Alu nosače). Možete biti sigurni da će vaš teret biti sigurno prevezen uz pomoć ovih krovih nosača.

Neophodni za montiranje dodatnih nosača

Krovni nosaci Pezo Partner/Ranch 3v (01-07), alu sipke – G3 Pacific Alu su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Bez ovih krovnih nosača, nećete moći da iskoristite pun potencijal vašeg vozila za prevoz dodatnih tereta.

Jednostavan za montažu i korišćenje

G3 Pacific Alu krovni nosači su jednostavni za montažu. Samo nekoliko koraka je potrebno da ih sastavite i pričvrstite na vaše vozilo. Važno je da pažljivo pročitate uputstva za montiranje i proverite da li su svi potrebni delovi iz seta prisutni. Takođe, preporučujemo da pogledate način postavljanja zaštite kako biste osigurali da vaša tereta bude sigurno prevezen.

Dodatne informacije

  • Maksimalna nosivost krovnog nosača je 50kg.
  • Ovi krovni nosači su namenjeni samo za vozila opremljena sa ili bez pričvrsnih tačaka, bez uzdužnih šina.
  • Ukoliko niste sigurni da li ovi krovni nosači odgovaraju za vaš auto, možete nas pozvati na 021/442-954.
  • Molimo posetite zvaničnu stranicu proizvoda za više informacija.
  • Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača na OXO MARKET-u.

Prednosti

  • Jednostavna montaža i upotreba
  • Visoki kvalitet aluminijumskog profila
  • City Crash sertifikat za sigurnost

NAPOMENA: Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu dati informacija o proizvodu. OXO MARKET ne garantuje tačnost, kompletnu ispravnost ili vreme ažuriranja opisa proizvoda. Molimo proverite sve informacije direktno na zvaničnoj stranici proizvoda. Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte. Zadržavamo pravo na eventualne greške u opisima i cenama proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja