рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Pezo 605 (1989-1999) 4 vrata – Cam Driver 5007

7.800 рсд

SKU: GTC12855 Kategorija:

KROVNI NOSAČI PEZO 605 (1989-1999) 4 VRATA – CAM DRIVER 5007

Opis proizvoda

Krovni nosači su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od kvalitetnog čeličnog profila i predstavljaju neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla. Cam Driver krovni nosači su posebno dizajnirani da zadovolje sve vaše potrebe u pogledu prevoza opreme ili tereta na krovu vašeg vozila.

Specifikacije

 • Set krovni nosača za Pezo 605 (1989-1999) sa 4 vrata
 • Izrađeni od kvalitetnog čeličnog profila
 • Dostupni u različitim verzijama za različite tipove krova vozila
 • Preporučena nosivost: 50 kg
 • Dužina šipki: 110 cm ili 120 cm (zavisno od modela automobila)

Pogodnosti korišćenja krovih nosača

Kada sam testirao ovaj set krovni nosača za Pezo 605, bio sam prijatno iznenađen njihovom kvalitetom i performansama. Montaža je bila jednostavna i brza, zahvaljujući kompletnom setu koji je spreman za ugradnju.

Ono što mi se posebno svidelo kod ovih krovnih nosača je njihova svestranost. Možete ih koristiti za montažu krovnih kofera ukoliko putujete sa porodicom i imate mnogo prtljaga. Takođe, ako volite zimski sport, možete ih upotrebiti za postavljanje ski nosača i bezbedno transportovati svoju skijašku opremu. Ovi krovni nosači su takođe odlični za montiranje nosača bicikla, što vam omogućava da povedete svoj omiljeni bicikl na avanturističke vožnje.

Kada sam koristio ove krovne nosače, primetio sam da su veoma stabilni i sigurni. Možete biti potpuno sigurni da će vaša oprema biti dobro osigurana i da neće biti nikakvih problema tokom vožnje.

Još jedna velika prednost ovog seta krovnih nosača je njihova nosivost od 50 kg. To znači da možete bezbedno prevoziti i teže predmete, poput velikih kofera ili dodatne opreme za sportove na vodi.

U poređenju sa drugim sličnim proizvodima koje sam koristio u prošlosti, ovaj set krovnih nosača se izdvaja po izuzetno kvalitetnoj izradi i trajnosti. Dobijate pouzdan proizvod koji će vam služiti dugi niz godina i pružiti vam sve pogodnosti koje očekujete.

Prednosti

 • Izrađeni od kvalitetnog čeličnog profila za trajnost i sigurnost
 • Svestrani – mogu se koristiti za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla
 • Nosivost od 50 kg
 • Jednostavna i brza montaža
 • Pouzdan proizvod visokog kvaliteta

Nabavite svoj set krovnih nosača Pezo 605 (1989-1999) danas!

Ovaj set krovnih nosača je savršen izbor za sve vlasnike Pezo 605 (1989-1999) sa 4 vrata koji žele da povećaju kapacitet svog vozila za prevoz prtljaga, sportske opreme ili bicikala. Ne samo da su ovi krovni nosači visokog kvaliteta, već su i veoma funkcionalni i pružaju vam mogućnost da sa sobom povedete sve što vam je potrebno na putovanjima ili avanturama.

Ne čekajte više! Nabavite svoj set krovnih nosača Pezo 605 (1989-1999) danas i uživajte u svim pogodnostima koje pružaju!

-Me-.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja