рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Pezo 207 SW (2007-2013), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13159 Kategorija:

KROVNI NOSAČI PEZO 207 SW (2007-2013), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Prednosti

 • Visokokvalitetan čelični profil – Krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila koji garantuje izdržljivost i dugotrajnost.
 • Kompletan set spreman za ugradnju – Svi Nordrive krovni nosači dolaze kao kompletni set koji je spreman za brzu i jednostavnu ugradnju.
 • GS-TÜV sertifikat – Nordrive krovni nosači su prošli rigorozne sigurnosne testove i poseduju GS-TÜV sertifikat.

Specifikacije

 • Kompatibilnost: Peugeot 207 SW (2007-2013)
 • Materijal: Čelične sipke
 • Montaža: Teleskopske šipke sa čeličnim pojasom za optimalno prianjanje na krovne šine
 • Rastojanje: Od 80cm do 111cm (za vozila sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova)
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Opis proizvoda

Krovni nosači Pezo 207 SW (2007-2013), celične sipke – Nordrive SnapFit 1 su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Ovi krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, što garantuje njihovu izdržljivost i dugotrajnost.

Nordrive krovni nosači dolaze kao kompletni set, koji je spreman za brzu i jednostavnu ugradnju na vaše vozilo. Bezbednost korišćenja je prioritet, zbog čega svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat. Možete biti sigurni da se radi o visokokvalitetnom proizvodu koji je prošao rigorozne sigurnosne testove.

Ovi krovni nosači su neophodan deo za montažu različitih prevoznih sistema na krovu vašeg automobila, kao što su krovni koferi, ski nosači ili nosači za bicikle. Sa krovnom šapom koja se montira na krovne šine, obezbeđuje se savršeno prianjanje i stabilnost. Kako bi se sprečilo oštećenje krovnih šina, krovne šape i čelični pojas su obloženi EPDM gumom.

Pored funkcionalnosti i bezbednosti, ovi krovni nosači takođe pružaju i estetski izgled. Napravljeni su tako da se harmonično uklapaju sa vozilom i ne narušavaju njegov dizajn. Bezbednosne brave dodatno osiguravaju teret koji je postavljen na krovnu konstrukciju.

Napomena: Ovi krovni nosači su namenjeni samo vozilima sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm, a maksimalna nosivost je 100kg.

Pre samog montiranja, savetujemo vam da pažljivo pročitate uputstva za montažu i proverite da li su svi delovi iz kompleta prisutni. Bezbednost je na prvom mestu, stoga je važno da se pridržavate svih uputstava i mera opreza.

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET za dodatne informacije i detalje. Takođe, pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača kako biste pronašli najbolje rešenje za vaše potrebe prevoza.

Prednosti

 • Visokokvalitetan čelični profil
 • Kompletan set spreman za ugradnju
 • GS-TÜV sertifikat

NAPOMENA: Ovim opisom proizvoda želimo da vam pružimo sve neophodne informacije u vezi sa krovnim nosačem Pezo 207 SW (2007-2013), celične sipke – Nordrive SnapFit 1. Uzimajući u obzir naše iskustvo sa ovim proizvodom, uvereni smo da će vam pružiti pouzdanost i sigurnost prilikom prevoza na krovu vašeg vozila. Pročitajte opis pažljivo i donesite informisanu odluku o kupovini. Sve informacije u ovom opisu zasnovane su na našim saznanjima i iskustvu sa proizvodom.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja