рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Pezo 206 Plus (2009-2012) 3 vrata – Cam Totus 40038

10.300 рсд

SKU: GTC10823 Kategorija:

KROVNI NOSACI PEZO 206 PLUS (2009-2012) 3 VRATA – CAM TOTUS 40038

Opis proizvoda

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila. Cam Totus krovni nosači dolaze kao potpuni set spremni za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, zavisno od tipa krova vašeg vozila. Krovni nosači su neophodan deo za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Krovni nosači Pezo 206 Plus (2009-2012) 3 vrata – Cam Totus 40038 predstavljaju kompletan set potreban kako biste imali krovne nosače na svom vozilu. Cena ovog proizvoda odnosi se na navedeni set.

Napomena: Ovi krovni nosači su pogodni samo za vozila sa ili bez pričvrsnih tačaka (bez uzdužnih šina!).

Specifikacija

Svaki set uključuje:

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletnim setom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila, sa presekom od 40x25mm i debljinom od 1,2mm.
  • Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.
  • Preporučena nosivost krovnih nosača je 50kg.

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas pozovite na 021/442-954. Takođe, možete posetiti našu zvaničnu stranicu proizvoda da biste dobili više informacija. Tamo možete pronaći i našu kompletnu ponudu krovnih nosača.

Prednosti

  • Jednostavna montaža – Set krovnih nosača dolazi sa svim potrebnim delovima za laku i brzu ugradnju na vaše vozilo. Nećete morati da trošite dodatno vreme i novac na kupovinu dodatnih elemenata.
  • Visokokvalitetan materijal – Izrađeni od čeličnog profila, ovi krovni nosači su izuzetno izdržljivi i dugotrajni. Možete se osloniti na njih tokom dugih putovanja i svakodnevnog korišćenja.
  • Povećajte kapacitet tereta – Sa ovim krovnim nosačima, možete lako prevoziti različite predmete kao što su krovni koferi, ski oprema ili bicikli. Povećajte kapacitet vašeg vozila i ne brinite se o nedostatku prostora.

*Ako želite da unapredite svoje putovanje i omogućite sebi veću fleksibilnost prilikom prevoza tereta, preporučujem vam krovne nosače Pezo 206 Plus (2009-2012) 3 vrata – Cam Totus 40038. U mom iskustvu, ovi nosači su izuzetno pouzdani i praktični. Montaža je bila jednostavna, čak sam je uspešno obavio sam kod kuće. Kroz sve svoje putovanje, nisam se zabrinjavao za sigurnost mojih stvari, jer znam da su dobro pričvršćene. Bez sumnje, ovi krovni nosači su mi olakšali život i omogućili mi da uživam u putovanjima bez brige o prostoru. Sada mogu poneti sve što mi je potrebno, bez obzira na veličinu ili težinu.

Ne gubite vreme, nabavite krovne nosače Pezo 206 Plus (2009-2012) 3 vrata – Cam Totus 40038 i doživite potpuno novo iskustvo prevoza. Uveren sam da ćete biti zadovoljni ovim proizvodom.*

Prednosti:
– Jednostavna montaža
– Visokokvalitetan materijal
– Povećajte kapacitet tereta

“Omogućite sebi veću fleksibilnost prilikom prevoza i ne plašite se više nedostatka prostora na putovanjima!”

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja