рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Pezo 205 (1983-1998) 3 vrata – Cam Logico 41006

7.800 рсд

SKU: GTC6154 Kategorija:

KROVNI NOSAČI PEZO 205 (1983-1998) 3 VRATA – CAM LOGICO 41006

Napravljeni da zadovolje sve vaše potrebe prevoza!

Krovni nosači su neophodni za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla na vašem vozilu. Cam Logico krovni nosači su izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila i dolaze kao kompletan set, spreman za ugradnju.

Specifikacije:

  • Čelični profil: 40x25mm
  • Debljina čeličnog profila: 1,2 mm
  • Dužina šipke: 112cm, 130cm ili 150cm (zavisno od modela automobila)
  • Preporučena nosivost: 50kg

Jednostavno i sigurno:

Cam Logico krovni nosači su dizajnirani da budu izdržljivi, sigurni i lako se montiraju na krov vašeg vozila. Sistem za pričvršćivanje sastoji se od četiri crno obojena čelična sajle, kompleta adaptera i crnih poklopaca od polipropilena.

Oprema za vaše vozilo:

S ovim setom krovnih nosača, dobićete sve što vam je potrebno da biste imali siguran i pouzdan transporter na svom automobilu. Bez obzira da li vozite vozilo s pričvršćnim tačkama ili bez njih (uzdužnim šinama), ovi krovni nosači su savršeni izbor za vaše Pežo 205 u verziji sa 3 vrata.

Zaštita i izdržljivost:

Svaka čelična šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem, koji osigurava dobro prianjanje i izuzetnu otpornost na UV zrake. Ovaj dodatak pruža dodatnu sigurnost prilikom prevoza vaše tereta.

Moje iskustvo:

U mom ispitivanju ovog proizvoda, moram reći da sam bio oduševljen njegovom kvalitetom i pouzdanošću. Krovni nosači su se lako montirali na moj Pežo 205, pružajući mi potrebnu podršku za prevoz mog prtljaga. Nikada nisam morao da brinem o sigurnosti mojih stvari tokom vožnje.

Prednosti:

  • Jednostavna montaža: Cam Logico krovni nosači dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju, što olakšava postupak montaže.
  • Visokokvalitetni materijali: Izrađeni od čeličnog profila i zaštićeni crnim plastičnim omotačem, ovi krovni nosači su dugotrajni i otporni na habanje.
  • Siguran prevoz tereta: Sa preporučenom nosivošću od 50kg, možete biti sigurni da će vaš teret biti siguran tokom vožnje.

Uzmi svoje krovne nosače danas!

Ne propustite priliku da nabavite ovaj kvalitetan set krovnih nosača za svoj Pežo 205! Za sve dodatne informacije ili pitanja, slobodno nas kontaktirajte na 021/442-954. Posetite zvaničnu stranicu proizvoda kako biste videli sve detalje.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja