рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Pezo 1007 MPV 3 vrata (2005-2009), alu šipke – Cruz Oplus AT

14.300 рсд

SKU: GTC9373 Kategorija:

KROVNI NOSAČI PEZO 1007 MPV 3 VRATA (2005-2009), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AT

FAKTIČKI PROIZVOD NIJE SAMO JOŠ JEDAN KROVNI NOSAČ

VISOKOKVALITETNI ALUMINIJUMSKI PROFIL

Krovni nosači Pezo 1007 MPV 3 vrata (2005-2009), alu šipke – Cruz Oplus AT su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila koji pruža izvrsnu čvrstoću i dugotrajnost.

SET ZA UGRADNJU U KOMPLETU

Krovni nosači se isporučuju kao potpuni set koji je spreman za ugradnju. Uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope), koji omogućavaju jednostavno i sigurno montiranje na krov vašeg vozila.

OBEZBEĐENA MONTAŽA U NAŠIM MALOPRODAJNIM OBJEKTIMA

Da biste olakšali proces, svaki kupac ima besplatnu montažu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima. Naša stručna ekipa će se pobrinuti da sve bude pravilno postavljeno, tako da vi možete biti sigurni u kvalitet ugradnje.

PREDNOSTI KOJE ĆETE VOLJETI

SIGURNOST I STABILNOST

Krovni nosači Pezo 1007 MPV 3 vrata (2005-2009), alu šipke – Cruz Oplus AT su dizajnirani da budu sigurni i stabilni. Aluminijumske krovne šipke pružaju čvrstoću i stabilnost, dok su hvatači (stope) napravljeni od visokokvalitetnog čelika. Možete biti sigurni da će vaša oprema biti sigurno pričvršćena tokom vožnje.

JEDNOSTAVNA MONTAŽA I KORIŠĆENJE

Postavljanje dodatne opreme, poput krovnog kofera, nosača bicikala ili nosača skija, je veoma jednostavno zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke. Možete to lako uraditi sami ili uz pomoć naše stručne ekipe koja obavlja montažu. Uputstvo za montažu će vam biti od velike pomoći.

VELIKA NOSIVOST

Krovni nosači Pezo 1007 MPV 3 vrata (2005-2009), alu šipke – Cruz Oplus AT imaju dužinu od 128 cm i maksimalnu nosivost od 75 kg. To znači da možete prevoziti veće terete, poput krovne kutije ili više bicikala, bez brige o sigurnosti. Vaša oprema će biti čvrsto i sigurno pričvršćena tokom vožnje.

DOSTUPNOST I KVALITET

Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu sigurnost i kvalitet. Možete biti sigurni da se radi o proizvodu koji je pažljivo testiran i atestiran.

SPECIFIKACIJE

 • Tip: Krovni nosači
 • Kompatibilnost: Pezo 1007 MPV 3 vrata (2005-2009)
 • Materijal: Aluminijumski profil
 • Dužina šipki: 128 cm
 • Maksimalna nosivost: 75 kg

PREDNOSTI

 • Sigurna i stabilna montaža
 • Jednostavno korišćenje i postavljanje dodatne opreme
 • Visoka nosivost

Podstaknite sebe da unapredite svoje putovanje s krovni nosačima Pezo 1007 MPV 3 vrata (2005-2009), alu šipke – Cruz Oplus AT. Uverite se u njihovu sigurnost, stabilnost i jednostavnost korišćenja. Sa ovim krovim nosačima, možete biti sigurni da će vaša oprema biti sigurno pričvršćena tokom vožnje.

Ne propustite ovu sjajnu priliku da unapredite svoj automobil. Poručite krovne nosače Pezo 1007 MPV 3 vrata (2005-2009), alu šipke – Cruz Oplus AT danas i uživajte u sigurnosti i praktičnosti koje vam pružaju.

Napomena: OVOG trenutka je najbolje vreme da nabavite krovne nosače. Ne čekajte i pogrešnu odluku. Poručite ih odmah!

Prednosti:

 • Sigurna i stabilna montaža
 • Jednostavno korišćenje i postavljanje dodatne opreme
 • Visoka nosivost

PORUČITE ODMAH I UNAPREDITE SVOJ AUTO!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja