рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Opel Vectra C SW (2002-2008) – Cam Driver 5000

7.800 рсд

SKU: GTC12688 Kategorija:

KROVNI NOSAČI OPEL VECTRA C SW (2002-2008) – CAM DRIVER 5000

Opis proizvoda

Krovni nosači Opel Vectra C SW (2002-2008) – Cam Driver 5000 su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Napravljeni su od kvalitetnog čeličnog profila i isporučuju se kao kompletan set spreman za ugradnju. Ovi krovni nosači su dizajnirani da zadovolje sve vaše potrebe i omoguće vam transport krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla.

Specifikacija

 • Napravljeni od kvalitetnog čeličnog profila
 • Dostupni u različitim verzijama zavisno o tipu krova vozila
 • Preporučena nosivost: 50kg
 • Dužina šipki za krovne nosače: 110cm ili 120cm

Prednosti

 • Jednostavna montaža: Krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju, što znači da ih možete lako i brzo montirati na svoje vozilo. Bez potrebe za dodatnim alatima ili komplikovanim postupkom.
 • Visoka nosivost: Sa preporučenom nosivošću od 50kg, ovi krovni nosači mogu nositi teže terete bezbedno i pouzdano. Možete bez brige transportovati krovnike, ski opremu ili bicikle.
 • Svestranost: Zahvaljujući različitim verzijama krovni nosača, možete pronaći odgovarajući set koji se uklapa sa stilom i potrebama vašeg vozila. Bez obzira da li imate vozilo sa pričvršćnim tačkama ili standardnim uzdužnim šinama, možemo vam ponuditi pravi set koji vam je potreban.

Zaključak

Krovni nosači Opel Vectra C SW (2002-2008) – Cam Driver 5000 su kvalitetni, praktični i pouzdani nosači koji će zadovoljiti vaše potrebe prevoza na vozilu. Lako ih montirate, imaju visoku nosivost i pružaju vam svestranost koja će vam omogućiti da se nosite sa svim vašim prevoznim zahtevima. Isporuka ovog kompletnog seta po povoljnoj ceni čini ih privlačnom opcijom za svakog vlasnika Opel Vectra C SW vozila.

Prednosti:

 • Jednostavna montaža
 • Visoka nosivost
 • Svestranost

Poboljšajte svoje iskustvo prevoza uz krovne nosače Opel Vectra C SW (2002-2008) – Cam Driver 5000! Kupite ih danas i iskusite udobnost i sigurnost prevoza koje vam ovi krovni nosači pružaju.

(Formatiranje teksta u skladu sa Markdown sintaksom)

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja