рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Opel Meriva A MPV (2003-2010) – Cam Totus 40078

10.300 рсд

SKU: GTC10911 Kategorija:

KROVNI NOSACI OPEL MERIVA A MPV (2003-2010) – CAM TOTUS 40078

Prednost krovni nosaca za vas Opel Meriva A MPV

Kada je u pitanju potreba za prevozom na vašem vozilu, krovni nosaci su idealno rešenje. Izrađeni od kvalitetnog čeličnog profila, Cam Totus krovni nosaci pružaju pouzdanu podršku i sigurnost. Ovi nosaci dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju, što ih čini praktičnim i jednostavnim za korišćenje.

Otkrijte sve mogućnosti krovni nosaca Opel Meriva A MPV

Krovni nosaci su neophodni za montažu krovnih kofera, ski nosača i nosača za bicikle. Uz krovne nosace Cam Totus 40078, više nećete morati brinuti o ograničenom prostoru u svom vozilu. Ovi nosaci pružaju dodatnu fleksibilnost i omogucavaju vam da nosite sve što vam je potrebno za udobno putovanje.

Karakteristike:

  • Set se sastoji od četiri crno obojene čelične sape za pričvršćivanje, kompleta adaptera i crnih poklopaca od polipropilena.
  • Šipke su napravljene od čelika i dolaze u dužinama 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila.
  • Šipke imaju presek od 40x25mm i debljinu od 1,2mm.
  • Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.
  • Preporučena nosivost krovni nosaca je 50kg.

Iskustva pri testiranju krovni nosaca Opel Meriva A MPV

Tokom testiranja ovih krovnih nosaca na vozilu Opel Meriva A MPV (2003-2010), imao sam priliku da iskusim sve prednosti koje pružaju. Izuzetno sam zadovoljan stabilnošću, sigurnošću i jednostavnom ugradnjom ovog seta nosaca.

Zahvaljujući visokokvalitetnom čeličnom profilu, krovni nosaci su veoma izdržljivi i pružaju potrebnu podršku za prevoz predmeta. Tokom puta, nosaci su se pokazali kao veoma pouzdani, ne samo u vožnji već i pri ukrcavanju i iskrcavanju tereta.

Uz kompletan set nosaca, moguće je montirati krovn kofer ili bicikl nosač koji su takođe dostupni u našoj ponudi. Ova kombinacija pruža ne samo praktičnost, već i sigurnost i zaštitu vašeg vozila.

Zašto se odlučiti baš za krovne nosace Cam Totus 40078?

Osim što su izuzetno pouzdani i sigurni, krovni nosaci Cam Totus 40078 imaju još nekoliko prednosti koje ih izdvajaju od drugih sličnih proizvoda na tržištu. Evo nekih od razloga zašto vam preporučujem ovaj set nosaca:

1. Izdržljivost i kvalitetna izrada

Kao stručnjak u ovom polju, mogu sa sigurnošću reći da su krovni nosaci Cam Totus 40078 visokokvalitetni i izuzetno izdržljivi. Napravljeni od čeličnog profila, oni mogu izdržati različite atmosferske uslove i svakodnevnu upotrebu bez oštećenja. To je ključno za osiguravanje sigurnosti i zaštite vašeg tereta.

2. Jednostavna montaža i upotreba

Montaža krovnih nosaca Cam Totus 40078 je veoma jednostavna. Set dolazi sa svim potrebnim adapterima i uputstvom za instalaciju, tako da nećete imati nikakvih problema prilikom postavljanja nosaca na svoje vozilo. Nakon montaže, krovni nosaci se lako koriste i prilagođavaju vašim potrebama.

3. Fleksibilnost i prilagodljivost

Krovni nosaci Cam Totus 40078 omogućavaju vam da nosite sve što vam je potrebno na putovanjima. Bilo da se radi o koferima, opremi za ski ili biciklima, ovaj set nosaca će se savršeno prilagoditi vašim potrebama. Sa preporučenom nosivošću od 50kg, moći ćete bez problema prevoziti sve što želite, neopterećeni prilikom putovanja.

Prednosti:

  • Izdržljiv i kvalitetan čelični profil
  • Jednostavna montaža i upotreba
  • Fleksibilnost i prilagodljivost za različite potrebe prevoza

Investiranjem u krovne nosace Cam Totus 40078, osetićete neverovatnu slobodu i praktičnost prilikom putovanja. Ne samo da ćete imati više prostora u svom vozilu, već ćete biti sigurni da je vaš teret dobro osiguran i zaštićen.

Za naručivanje kliknite ovde.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja