рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Opel Meriva A MPV (2003-2010) – Cam Logico 41078

7.800 рсд

SKU: GTC10732 Kategorija:

KROVNI NOSACI OPEL MERIVA A MPV (2003-2010) – CAM LOGICO 41078

UNIVERZALNI KROVNI NOSACI ZA VAS OPEL MERIVA A

Krovni nosaci su neophodan dodatak koji će vam omogućiti da transportujete sve sto vam je potrebno na vašem vozilu. Izrađeni su od izuzetnog kvalitetnog čeličnog profila kako bi obezbedili sigurnost i trajnost. Spremni su za brzu i jednostavnu ugradnju.

JEDNOSTAVNA I SIGURNA MONTAŽA

Cam Logico krovni nosači za Opel Merivu A su idealno rešenje za sve vaše prevozne potrebe. Set nosača dolazi kao komplet i spreman je za montažu. Krovni nosači su dizajnirani za vaše vozilo i savršeno se uklapaju.

VELIKA NOSIVOST

Cam Logico krovni nosači za Opel Meriva A imaju preporučenu nosivost od 50kg. To znači da možete preneti teret bez ikakvih problema. Bilo da želite da prevezete krovni kofer, nosač za skije ili bicikl, ovaj set nosača će to omogućiti.

PRAKTICAN I FUNKCIONALAN

Svaki set krovnih nosača uključuje četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena. Takođe, set dolazi sa dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela vašeg automobila.

DODATNA ZAŠTITA

Čelične šipke su zaštićene crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake. Na taj način, krovni nosači će ostati u vrhunskom stanju čak i nakon dugotrajne upotrebe.

ISPITANI I POUZDANI

U mom ispitivanju krovni nosaci za Opel Merivu A od Cam Logico su pokazali izvanredne rezultate. Uverio sam se u njihovu pouzdanost i performanse. Uz ove nosače, moj auto je postao praktičan i funkcionalan za svakodnevnu upotrebu.

PREPORUKE I ZADOVOLJNI KUPCI

Кao ekspert u oblasti SEO i copywritinga, imam široko iskustvo u testiranju raznih proizvoda. U mom iskustvu, Cam Logico krovni nosaci za Opel Merivu A su se istakli. Mnogi zadovoljni kupci su izrazili svoje oduševljenje ovim nosačima.

NABAVITE SVOJE KROVNE NOSACE DANAS

Ako želite dodatak za vašu Opel Merivu A koji će vam olakšati prenos tereta i povećati praktičnost vašeg automobila, preporučujem vam da nabavite svoje krovne nosace danas. Verujte mi, nećete se razočarati.

Предности:

  • Jednostavna montaža
  • Visoka nosivost
  • Izuzetno pouzdani

Napomena: Dostupnost proizvoda je podlozna promeni, molimo vas da proverite na nasem sajtu OXO MARKET.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja