рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Opel Insignia (A.2) Sports Tourer (2013-2017), alu šipke – Cruz Airo Fuse Dark

27.800 рсд

SKU: GTC7539 Kategorija:

KROVNI NOSAČI OPEL INSIGNIA (A.2) SPORTS TOURER (2013-2017), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FUSE DARK

Set za montažu krovnih nosača

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od najkvalitetnog aluminijumskog ili čeličnog profila, u zavisnosti od modela nosača. Krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, zavisno o tipu krova automobila.

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate: GS-TÜV, City Crash, i CEPE/ONU. To znači da su nosači prošli rigorozne testove bezbednosti i ispunjavaju najviše standarde.

Kupci koji kupe krovne nosače u našim maloprodajnim objektima imaju mogućnost besplatne montaže. Na taj način se obezbeđuje da nosači budu pravilno montirani i osigurani na vozilu.

Krovni nosači su neophodni za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Ako planirate putovanje sa porodicom ili prijateljima, ili volite aktivnosti na otvorenom kao što su skijanje ili biciklizam, krovni nosači će vam omogućiti jednostavan i bezbedan prevoz svih vaših potrebnih stvari.

Set krovnih nosača: Krovne šipke – Cruz Airo Fuse Dark

Set za montažu krovnih nosača se sastoji od 2 krovnih šipki i 4 krovnih hvatača (šape-stope). Ovaj set je specifično dizajniran za Opel Insignia (A.2) Sports Tourer (2013-2017).

Krovne šipke Airo Fuse Dark su integrisane aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji koje se savršeno uklapaju u dizajn vašeg vozila. Njihova aerodinamična forma smanjuje otpor vazduha i buku, što rezultira udobnijom vožnjom.

Ove krovne šipke su veoma lake za montažu. Imaju kanal na gornjoj strani koji olakšava postavljanje krovnog kofera, nosača bicikala ili nosača skija. Nosači imaju male visine, pa ne prelaze ivice krova automobila i lepo se uklapaju u estetski izgled vozila.

Dužina šipki je 98cm, a maksimalna nosivost je 75kg. To znači da možete prevoziti teže predmete poput krovnih kofera, skija ili bicikala bez ikakvih problema.

Prednosti krovnih nosača Opel Insignia (A.2) Sports Tourer (2013-2017), alu šipke – Cruz Airo Fuse Dark:

  • Laka montaža: Bez stresa i komplikacija, nosače možete postaviti na svoje vozilo veoma brzo i jednostavno.
  • Aerodinamičan dizajn: Ovaj set krovnih nosača ima modernu aerodinamičnu formu koja smanjuje otpor vazduha i buku prilikom vožnje.
  • Visoka nosivost: Sa maksimalnom nosivošću od 75kg, ovaj set vam omogućava prevoz težih predmeta sigurno i bezbedno.

Napomena: Bravice za zaključavanje nosača nisu neophodan deo za montažu krovnog nosača.

Ako imate dodatna pitanja o ovom setu krovnih nosača ili želite da poručite bravice za zaključavanje nosača, slobodno se obratite našem timu za podršku na brojeve telefona 021/442-954 ili 021/6339-223. Naši stručnjaci će vam rado pomoći.

Molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montiranje krovnih šipki i krovnog kita kako biste pravilno instalirali ovaj set na vašem vozilu.

Bezbednost je na prvom mestu, zato se pridržavajte svih uputstava i propisanih pravila. Korišćenje krovnih nosača je veoma praktično i funkcionalno, ali samo kada se koriste ispravno.

Krovni nosači Opel Insignia (A.2) Sports Tourer (2013-2017), alu šipke – Cruz Airo Fuse Dark su proizvedeni u Španiji i garantuju visok kvalitet i dugotrajnost.

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET i pogledajte našu široku ponudu krovnih nosača. Pronaći ćete još mnogo različitih modela i brendova sa različitim karakteristikama koje će savršeno odgovarati vašim potrebama.

Prednosti krovni nosača Opel Insignia (A.2) Sports Tourer (2013-2017), alu šipke – Cruz Airo Fuse Dark:

  • Laka montaža
  • Aerodinamičan dizajn
  • Visoka nosivost

Za više informacija ili poručivanje, kliknite ovde [OVDE] (linkovi ne koriste!)

Ne propustite priliku da svoje putovanje učinite udobnijim i lakšim! Kupite krovne nosače Opel Insignia (A.2) Sports Tourer (2013-2017), alu šipke – Cruz Airo Fuse Dark i iskoristite sve prednosti koje vam ovaj set nudi.

*Upozorenje: Krovni nosači su proizvođačima opreme za voz

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja