рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Opel Corsa C (2000-2006) 5 vrata – Cam Logico 41001

7.800 рсд

SKU: GTC5164 Kategorija:

KROVNI NOSACI OPEL CORSA C (2000-2006) 5 VRATA – CAM LOGICO 41001

Opis proizvoda

Krovni nosači Opel Corsa C (2000-2006) 5 vrata – Cam Logico 41001 su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila. Cam Logico krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spremni za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vozila. Krovni nosači su neophodna oprema za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla.

Specifikacije

  • Četiri crno obojene čelične sape za pričvršćivanje, sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila. Dimenzije poprečnog preseka šipki su 40x25mm, a debljina čeličnog profila iznosi 1,2mm. Šipke su zaštićene crnim plastičnim omotačem koji pruža odlično prianjanje i otporan je na UV zrake.
  • Preporučena nosivost krovni nosača je 50kg.

Prednosti

  • Izuzetno kvalitetna izrada: Krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, što garantuje dugotrajnost i pouzdanost.
  • Jednostavna montaža: Cam Logico krovni nosači dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju, što olakšava proces montaže.
  • Univerzalna upotreba: Ovi krovni nosači mogu se koristiti za montažu različite dodatne opreme, kao što su krovni koferi, ski nosači ili nosači bicikla.

Narudžbom krovni nosača Opel Corsa C (2000-2006) 5 vrata – Cam Logico 41001 dobijate kompletnu opremu neophodnu za postavljanje krovne nosače na vaše vozilo. Sadržaj seta uključuje četiri crno obojene čelične sape za pričvršćivanje, koje dolaze sa kompletnim setom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena. Takođe, set sadrži i dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm (u zavisnosti od modela automobila), sa dimenzijama poprečnog preseka 40x25mm i debljinom čeličnog profila od 1,2mm. Ove šipke su zaštićene crnim plastičnim omotačem koji pruža odlično prianjanje i visoku otpornost na UV zrake.

Jedna od glavnih prednosti ovih krovni nosača je njihova izuzetna kvaliteta izrade. Zahvaljujući upotrebi visokokvalitetnog čeličnog profila, možete biti sigurni da su ovi nosači otporni na habanje i dugotrajni. Uz to, debljina čeličnog profila od 1,2mm osigurava čvrstoću i stabilnost, bez obzira na opterećenje.

Montaža krovni nosača je veoma jednostavna i može se obaviti bez ikakvih problema. Samo pratite uputstva koja dolaze uz set i krovni nosači će biti montirani u kratkom vremenskom periodu. Takođe, ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, možete se obratiti našem timu stručnjaka koji će vam pružiti sve potrebne informacije i podršku.

Kada je u pitanju upotreba krovni nosača, mogućnosti su gotovo neograničene. Možete koristiti nosače za montažu krovnih kofera, koji će vam omogućiti da bezbedno prevozite svoj prtljag tokom putovanja. Takođe, nosači mogu biti odlično rešenje za montažu ski nosača, tako da ne morate brinuti o tome kako prevesti vašu ski opremu na planinu. Ako volite biciklizam, krovni nosači će vam omogućiti da bezbedno prevozite svoj bicikl do mesta gde želite da ga koristite.

Ukoliko niste sigurni da li su navedeni krovni nosači odgovarajući za vaš auto, slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 021/442-954. Naš stručni tim će vam pružiti sve potrebne informacije i pomoći da odaberete pravi set nosača za vaš automobil.

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača na zvaničnoj stranici proizvoda. Tamo ćete pronaći širok izbor kvalitetnih nosača za različite automobile i modele.

Prednosti

  • Izuzetna kvaliteta izrade
  • Jednostavna montaža
  • Univerzalna upotreba

Naručite krovni nosači Opel Corsa C (2000-2006) 5 vrata – Cam Logico 41001 i obezbedite sebi praktično rešenje za prevoz dodatne opreme na vašem vozilu. Iskoristite mogućnost da putujete bez brige o prostoru za prtljag, skijaškoj ili biciklističkoj opremi. Uz kvalitetne krovne nosače, vaše putovanje će biti udobno i sigurno.

Nemojte čekati! Kupite krovne nosače za Opel Corsu C (2000-2006) 5 vrata – Cam Logico 41001 odmah i uživajte u svim njihovim prednostima!

Pogledajte ponudu krovni nosača

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja