рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Opel Corsa B (1993-2000) 3/5 vrata – Cam Totus 40001

10.300 рсд

SKU: GTC10907 Kategorija:

KROVNI NOSAČI OPEL CORSA B (1993-2000) 3/5 VRATA – CAM TOTUS 40001

Opis proizvoda:

Krovni nosači Cam Totus su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu Opel Corsa B (1993-2000) 3/5 vrata. Ovi krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila i dolaze kao kompletan set spremni za ugradnju. Ovisno o tipu krova vašeg vozila, možete odabrati odgovarajuću verziju nosača.

Krovni nosači su neophodan dodatak za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Uz ovaj kompletan set krovne nosače možete jednostavno postaviti na svoje vozilo i iskoristiti njihovu funkcionalnost.

Napomena:

  • Krovni nosači su kompletan set i cena se odnosi na navedeni set.
  • Ovi nosači su pogodni samo za vozila opremljena sa ili bez pričvršćnih tačaka (bez uzdužnih šina).

Specifikacije:

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape) s kompletnim adapterima i crnim poklopcima od polipropilena.

  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm (zavisno o modelu automobila) s presekom 40x25mm i debljinom od 1,2mm. Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.

  • Preporučena nosivost krovnih nosača je 50kg.

Nismo sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaše vozilo? Slobodno nas kontaktirajte na broj 021/442-954 i rado ćemo vam pomoći.

Prednosti:

  • Jednostavna instalacija: S ovim kompletom krovnih nosača možete brzo i jednostavno montirati nosače na svoje vozilo bez potrebe za dodatnim alatima ili stručnjacima. Sami možete obaviti postavljanje i biti sigurni u stabilnost i sigurnost nosača.

  • Visokokvalitetni materijali: Krovni nosači su izrađeni od čeličnog profila visokog kvaliteta, što jamči dugotrajnost i pouzdanost proizvoda. Ova čvrsta konstrukcija omogućuje vam da nosite teže terete bez brige o oštećenjima ili slabosti nosača.

  • Univerzalna upotreba: Ovi krovni nosači su dizajnirani da budu kompatibilni sa širokim rasponom krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Bez obzira na to koji tip tereta želite prevesti, ovaj kompletan set vam omogućuje da to učinite sigurno i jednostavno.

Poziv na akciju:

Sada je pravo vreme da unapredite svoje putovanja i olakšate prevoz tereta. Poručite krovne nosače Opel Corsa B (1993-2000) 3/5 vrata – Cam Totus 40001 odmah i iskoristite sve njihove prednosti.

Posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda i pregledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača.

Pripremite se za sigurno i udobno putovanje sa vašim Opel Corsa B vozilom!

3 godine garancije od datuma kupovine.

Samo na “OXO MARKET” – Vaš partner u bezbednom i lako putovanju.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja