рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Opel Combo Tour (2012-2017), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5802 Kategorija:

KROVNI NOSAČI OPEL COMBO TOUR (2012-2017), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Opis proizvoda

Krovni nosači Opel Combo Tour (2012-2017), alu šipke – Nordrive RailPro M su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog aluminijumskog profila i isporučuju se kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, prilagođenim tipu krova vašeg vozila. Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat. Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla.

Specifikacije

 • Tip: Krovni nosači
 • Model: Opel Combo Tour (2012-2017)
 • Šipke: Aluminijumske RailPro M
 • Dužina šipki: 120cm
 • Maksimalno dozvoljeno rastojanje šina: 112,5cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Prednosti

 • Sigurnost: Krovni nosači Opel Combo Tour su izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila koji pruža izuzetnu čvrstoću i stabilnost tokom vožnje. Možete biti sigurni da će vaš prtljag biti čvrsto pričvršćen i da neće doći do pomeranja tokom vožnje.
 • Jednostavna montaža: Zahvaljujući kompletnom setu koji se isporučuje, montaža krovnih nosača je veoma jednostavna i brza. Sve što vam treba je osnovan alat i možete ih samostalno montirati, bez potrebe za dodatnim troškovima montaže.
 • Univerzalnost: Ovi krovni nosači su univerzalni i pogodni za vozila Opel Combo Tour proizvedena u periodu od 2012. do 2017. godine. Bez obzira na vašu potrebu, možete ih koristiti za pričvršćivanje kofera, skijaške opreme ili bicikala.

Kako možete iskoristiti krovne nosače Opel Combo Tour

Ovi krovni nosači su idealni za sve vaše avanture. Bilo da planirate putovanje sa porodicom, odlazak na skijanje ili jednostavno želite da povećate prostor u vozilu, krovni nosači Opel Combo Tour će vam omogućiti da prenesete sve što vam je potrebno.

Zahvaljujući visokokvalitetnom aluminijumskom profilu, ovi krovni nosači su veoma izdržljivi i otporni na koroziju. Bez obzira na vremenske uslove, možete biti sigurni da će krovni nosači pružiti sigurno pričvršćivanje i zaštititi vašu opremu od oštećenja.

Uz krovne nosače Opel Combo Tour, možete putovati bez brige. Snažne šipke pružaju stabilnost i dozvoljavaju vam da prenesete veliku količinu prtljaga. Bilo da su u pitanju koferi, skije ili bicikli, možete biti sigurni da će ostati sigurno pričvršćeni tokom vožnje.

Montaža krovnih nosača je veoma jednostavna. Sve što treba da uradite je da sledite uputstva za montažu, koje su priložene uz proizvod. Uz par osnovnih alata, možete samostalno postaviti krovne nosače na vaše vozilo.

Kada je reč o bezbednosti, krovni nosači Opel Combo Tour su u samom vrhu. GS-TÜV sertifikat garantuje da su nosači prošli rigorozne testove i da su bezbedni za upotrebu. Možete biti sigurni da će vaša oprema ostati sigurno pričvršćena tokom vožnje.

Uz krovne nosače Opel Combo Tour, putovanje će postati još uzbudljivije. Ne morate više da brinete o ograničenju prostora u vozilu, jer će vam ovi nosači omogućiti da prenesete sve što vam je potrebno. Bilo da planirate dugačko putovanje ili samo vikend izlet, krovni nosači će vam pomoći da povećate prostor i uživate u vožnji.

Zaključak

Ako tražite kvalitetne krovne nosače za vaše vozilo, ne tražite dalje. Krovni nosači Opel Combo Tour su pravi izbor za vas. Sa izuzetnom sigurnošću, jednostavnom montažom i univerzalnim dizajnom, ovi nosači će vam omogućiti da putujete bez brige, sa svom opremom koja vam je potrebna.

Uverite se sami u kvalitet ovih krovnih nosača i povećajte prostor u svom vozilu već danas! Poručite krovne nosače Opel Combo Tour (2012-2017), alu šipke – Nordrive RailPro M i uživajte u bezbednom i udobnom putovanju.

Prednosti

 • Sigurnost: Krovni nosači pružaju izuzetnu sigurnost i čvrstoću tokom vožnje.
 • Jednostavna montaža: Bez potrebe za dodatnom montažom, jednostavno postavite krovne nosače.
 • Univerzalnost: Pogodni za vozila Opel Combo Tour svih godišta.

Sada poruči krovne nosače Opel Combo Tour (2012-2017), alu šipke – Nordrive RailPro M

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja