рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Opel Astra J Sports Tourer SW (2011-2015) sa integrisanim sinama – Cam Driver 5024

9.750 рсд

SKU: GTC12862 Kategorija:

KROVNI NOSAČI OPEL ASTRA J SPORTS TOURER SW (2011-2015) SA INTEGRISANIM SINAMA – CAM DRIVER 5024

Krovni nosači za siguran i praktičan prevoz

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od kvalitetnog čeličnog profila i pružaju izuzetnu snagu i izdržljivost. Cam Driver krovni nosači su kompletan set koji je spreman za ugradnju. U zavisnosti od tipa krova vašeg vozila, dostupni su u različitim verzijama, sa ili bez pričvršćenih tačaka, sa integrisanim ili sa standardnim uzdužnim šinama.

Sigurnost i stabilnost vaše opreme

Krovni nosači su neophodan deo za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Sa Cam Driver krovnim nosačima, možete biti sigurni da će vaša oprema biti montirana na siguran i stabilan način. Ovi nosači su projektovani da izdrže velika opterećenja i pruže pouzdanu podršku tokom vožnje.

Jednostavna instalacija i visoka nosivost

Krovni nosači Opel Astra J Sports Tourer SW (2011-2015) sa integrisanim sname – Cam Driver 5024 dolaze kao kompletan set sa svim potrebnim delovima za brzu i jednostavnu instalaciju. Ovi nosači imaju preporučenu nosivost od 50kg, što znači da možete prevesti sve što vam je potrebno bezbedno i lako.

Dizajnirani za vaše vozilo

Cam Driver krovni nosači su pažljivo dizajnirani da se savršeno uklope u estetiku vašeg vozila. Sa njima, vaš automobil će izgledati još impresivnije i modernije. Izrađeni od crnih, čeličnih šipki i krovnih šapa, ovaj set nosača je izdržljiv i otporan na habanje.

Zaključak

U mom iskustvu, krovni nosači Opel Astra J Sports Tourer SW (2011-2015) sa integrisanim sinama – Cam Driver 5024 su izvanredan izbor za sve one koji žele siguran i praktičan način prevoza dodatne opreme na svom vozilu. Kvalitetna izrada, jednostavna instalacija i visoka nosivost čine ih idealnim za sve avanture na putu. Nećete se razočarati ukoliko se odlučite za ovaj set krovnih nosača.

Prednosti:

  • Jednostavna instalacija
  • Visoka nosivost od 50kg
  • Estetski privlačan dizajn

Zapamtite, vaš automobil zaslužuje samo najbolje! Nabavite krovne nosače Opel Astra J Sports Tourer SW (2011-2015) sa integrisanim sinama – Cam Driver 5024 i uživajte u sigurnoj vožnji sa svom vašom dodatnom opremom.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja