рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Opel Astra H Karavan (2004-2007), alu šipke – Cruz Airo Fuse Dark

27.800 рсд

SKU: GTC7551 Kategorija:

KROVNI NOSAČI OPEL ASTRA H KARAVAN (2004-2007), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FUSE DARK

Krovni nosači za sve potrebe prevoza

Krovni nosači Opel Astra H Karavan (2004-2007), alu šipke – Cruz Airo Fuse Dark su savršeno rešenje za sve vaše prevozne potrebe. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi nosači su dizajnirani da pruže optimalnu podršku i sigurnost za prevoz tereta na vašem vozilu.

Kvalitet i sigurnost

Krovni nosači Cruz poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu izuzetnu kvalitetu i sigurnost. Kupci koji kupe ove nosače imaju mogućnost besplatne montaže u našim maloprodajnim objektima.

Svestranost i lakoća upotrebe

Ovi krovni nosači su neophodni za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Sa setom za montažu koji sadrži 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope), ovaj proizvod je spreman za brzu i jednostavnu instalaciju. Takođe, uz krovni nosač možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača koje se kupuju opciono.

Aerodinamične aluminijumske šipke – Airo Fuse Dark

Krovne šipke Airo Fuse Dark su aerodinamične aluminijumske šipke integrisane i spojene sa hvatačima (stopama). One su dizajnirane da se savršeno uklope uz ivice krova vozila, pružajući siguran i atraktivan izgled. Ove šipke imaju izvanredan aerodinamički koeficijent, što ih čini tišim i smanjuje otpor od vetra.

Sigurna montaža i visoka nosivost

Montaža ovih krovnih nosača je veoma jednostavna i sigurna. Dugogodišnje iskustvo i stručnost proizvođača garantuju da ćete uspešno montirati nosače na svoje vozilo. Dužina šipki je 90cm, a maksimalna nosivost je 75kg, što znači da možete prevoziti različite vrste tereta bez brige.

Prednosti:

  • Izuzetna kvaliteta i sigurnost
  • Aerodinamični dizajn smanjuje otpor od vetra
  • Laka montaža i visoka nosivost

Poručite odmah krovne nosače Opel Astra H Karavan (2004-2007), alu šipke – Cruz Airo Fuse Dark i obezbedite siguran i udoban prevoz svog tereta na putovanjima.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja