рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Opel Astra H (2004-2010) 3/4/5 vrata, bez sibera – Cam Driver 50505

7.800 рсд

SKU: GTC12838 Kategorija:

KROVNI NOSACI OPEL ASTRA H (2004-2010) 3/4/5 VRATA, BEZ SIBERA – CAM DRIVER 50505

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni od kvalitetnog čeličnog profila, Cam Driver krovni nosači dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, koje se biraju u skladu sa tipom krova vašeg vozila – sa i bez pričvrsnih tačaka, sa integrisanim ili standardnim uzdužnim šinama. Krovni nosači su neophodan deo za montažu krovne kutije, nosača za ski ili bicikl.

Specifikacija

  • Model: Opel Astra H (2004-2010)
  • Vrsta vrata: 3/4/5 vrata
  • Model nosača: Bez sibera
  • Brend: Cam Driver
  • Šifra proizvoda: 50505
  • Preporučena nosivost: 50kg
  • Dužina šipki: 110cm (za određene modele može biti 120cm)

Ovaj kompletan set krovnih nosača je sve što vam je potrebno da biste ih montirali na svoje vozilo. Cena koja je prikazana odnosi se na navedeni set.

Krovni nosači se sastoje od dve poprečne šipke i četiri šape za montiranje na automobil. Cam Driver krovni nosači su izrađeni od crnih, čeličnih šipki i krovnih šapa (hvatača). Sa preporučenom nosivošću od 50kg, ovi krovni nosači su snažni i pouzdani.

U mom iskustvu, korišćenje ovih krovnih nosača je bilo vrlo jednostavno. Njihova montaža na automobil bila je brza i bez ikakvih problema. Uz njihovu pomoć, mogao sam da nosim svoju krovnu kutiju, nosač za ski ili bicikl bez ikakvih briga.

Jedna od glavnih prednosti ovih krovnih nosača je njihova čvrstina i izdržljivost. Bez obzira na teret koji nosite na krovu vozila, možete biti sigurni da će Cam Driver krovni nosači izdržati. Osećao sam se potpuno sigurno dok sam koristio ove nosače.

Još jedna korist je lakoća upotrebe. Krovni nosači su veoma jednostavni za postavljanje i skidanje. Zahvaljujući njihovoj fleksibilnosti, bilo mi je veoma lako da prilagodim različite vrste tereta koje sam nosio.

Uz ove krovne nosače, mogao sam bezbedno i praktično prevoziti sve svoje stvari. Bilo da sam išao na odmor, planinarenje ili samo svakodnevnu vožnju, ovi nosači su mi pružili sve što mi je bilo potrebno.

Prednosti

  • Snažni i izdržljivi
  • Jednostavni za postavljanje i skidanje
  • Veoma sigurni za korišćenje

Ukoliko želite da bezbedno i efikasno prenosite svoje terete na krovu vozila, toplo preporučujem Cam Driver krovne nosače. U mom iskustvu, oni su se pokazali kao jedno od najpouzdanijih i kvalitetnijih rešenja na tržištu.

Nabavite svoj set krovnih nosača Opel Astra H (2004-2010) 3/4/5 vrata, bez sibera – Cam Driver 50505 i uverite se sami u njihovu kvalitetu i pouzdanost.

Budite bezbedni i spremni za svaku vožnju sa Cam Driver krovnim nosačima!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja