рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Nissan Terrano (1993-2005), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5836 Kategorija:

KROVNI NOSAČI NISSAN TERRANO (1993-2005), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Faktički naslov:

Visokokvalitetni Krovni Nosači za Nissan Terrano

Specifikacije:

  • Dužina šipki: 120cm
  • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 112,5cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg

Opis proizvoda:

Krovni nosači su neophodni za svako vozilo kada je u pitanju prevoz tereta. Ukoliko posedujete Nissan Terrano (1993-2005), Nordrive RailPro M krovni nosači su idealno rešenje za vas. Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosači pružaju vrhunsku izdržljivost i sigurnost.

Nordrive krovni nosači su jednostavni za montažu i dolaze kao kompletan set. Sertifikovani su GS-TÜV sertifikatom, što znači da su prošli rigorozne testove bezbednosti i kvaliteta. Možete biti uvereni da su ovi nosači pouzdani i sigurni za vaše vozilo.

Ovi krovni nosači su posebno dizajnirani za Nissan Terrano vozila proizvedena u periodu od 1993. do 2005. godine. Uz pomoć ovih nosača, možete lako montirati krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle. Bez obzira na vaše potrebe, Nordrive RailPro M krovni nosači će vam omogućiti siguran i udoban prevoz tereta.

Šipke krovnih nosača su napravljene od eloksiranog aluminijuma i poseduju kanale u koje se ubacuju gumeni profili. Ovi profili su otporni na klizanje i sprečavaju oštećenja tereta. Kanali na šipkama omogućavaju jednostavnu montažu nosača za skije i biciklove. Takođe, uz šipke dobijate T-profile koji se idealno uklapaju u kanale.

Montiranje krovnih nosača je brzo i jednostavno. Donji kanali na šipkama su oblikovani na način koji omogućava lako navlačenje krovnih šapa. Nakon montiranja šipki, krajeve možete zaštititi gumenim poklopcima koji se jednostavno stavljaju na krajeve.

Krovne šape koje dolaze uz ovaj set su izrađene od visoko otporne kompozitne plastike. Njihova elegantna i funkcionalna konstrukcija omogućava maksimalno prianjanje i sigurnost pri montaži na krovne šine. Uz krovne šape, dobijate i bezbednosne brave koje obezbeđuju dodatnu zaštitu vašeg tereta. Set dolazi sa 3 ključa za brave.

Nordrive RailPro M krovni nosači su namenjeni vozilima koja su opremljena sa standardnim uzdužnim šinama koje su odvojene od krova. Molimo vas da proverite da li vaše vozilo ispunjava ove uslove pre nego što izvršite kupovinu.

Pre nego što započnete sa montažom, preporučujemo da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje. Ovo će vam pomoći da pravilno instalirate krovne nosače i obezbedite siguran prevoz tereta. Takođe, molimo vas da pročitate bezbednosno uputstvo i strogo se pridržavate navedenih pravila.

Na zvaničnoj stranici proizvoda možete pronaći dodatne informacije i pogledati sve dostupne krovne nosače u našoj ponudi. Obratite pažnju na sve prednosti i karakteristike Nordrive RailPro M krovni nosača i donesite informisanu odluku o kupovini.

Prednosti:
– Visokokvalitetni aluminijumski profil
– Jednostavna montaža i demontaža
– GS-TÜV sertifikat potvrđuje sigurnost

Napomena: Ovaj opis proizvoda je napisan na osnovu pruženih informacija o proizvodu. Podaci mogu varirati i molimo vas da se obratite zvaničnoj stranici proizvoda za najtačnije informacije.


PORUČITE SADA I OBEZBEDITE SIGURAN PREVOZ TERETA!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja