рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Nissan Qashqai (2007-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13146 Kategorija:

KROVNI NOSAČI NISSAN QASHQAI (2007-), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Visokokvalitetni krovni nosači za sve potrebe prevoza na vašem vozilu

Želite da putujete sa stilom i udobnošću, a istovremeno nosite sve svoje potrebne stvari? Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše prevozne potrebe na vozilu. Nordrive SnapFit 1 krovni nosači su specijalno dizajnirani za Nissan Qashqai (2007-) i pružaju vrhunsku sigurnost i praktičnost.

Set spreman za ugradnju

Nordrive krovni nosači dolaze kao kompletan set koji je spreman za ugradnju na vaše vozilo. Samo postavite ih na krov i spremni ste za putovanje. Bez nepotrebnog gubljenja vremena na komplikovane instalacije, možete brzo i lako montirati ove krovne nosače.

Visokokvalitetan čelični profil za izdržljivost

Krovni nosači Nissan Qashqai su izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila koji garantuje izdržljivost i dugotrajnost. Bez obzira na težinu tereta koji nosite, ovaj čelični profil će izdržati sve izazove na putu.

GS-TÜV sertifikat za maksimalnu bezbednost

Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što znači da su testirani i odobreni za upotrebu. krovni nosači su prošli rigorozne bezbednosne testove kako bi vam pružili maksimalnu sigurnost tokom putovanja.

Kompatibilnost sa različitim tipovima krova vozila

Nordrive krovni nosači su dostupni u različitim verzijama koje se prilagođavaju različitim tipovima krova vozila. Bez obzira da li imate vozilo sa ili bez pričvrsnih tačaka ili sa standardnom šinom, postoji odgovarajući set krovni nosača za vaše potrebe.

Lak za korišćenje

Nordrive krovni nosači su dizajnirani tako da olakšaju vaše putovanje. One su teleskopske, što znači da se mogu prilagoditi šinama koje imaju različito rastojanje, od 80cm do 111cm. Bez obzira na širinu vaših šina, ovi krovni nosači se mogu lako instalirati.

Bezbednost na prvom mestu

Vaša bezbednost je naš prioritet. Krovne šape koje se montiraju na krovne šine poseduju čelični pojas koji obezbeđuje savršeno prianjanje na šine. Osim toga, krovne šape i čelični pojas su obloženi EPDM gumom kako bi zaštitili krovne šine od ogrebotina.

Jednostavno zaključavanje

Nordrive krovni nosači poseduju bezbednosne brave koje obezbeđuju da vaš teret bude sigurno zaključan. Na taj način možete biti sigurni da će vaše stvari ostati na mestu tokom celog putovanja.

Specifikacije:

 • Tip: Krovni nosači
 • Kompatibilnost: Nissan Qashqai (2007-)
 • Materijal: Čelik
 • Dostupne verzije: Sa i bez pričvrsnih tačaka; sa standardnom šinom
 • Dužina: Teleskopska, od 80cm do 111cm
 • Nosivost: Maksimalno 100kg
 • Bezbednosne brave: Da

Prednosti:

 • Izdržljiv i visokokvalitetan čelični profil
 • GS-TÜV sertifikat za maksimalnu sigurnost
 • Jednostavna instalacija i korišćenje
 • Mogućnost prilagođavanja različitim tipovima krova vozila

**Započnite svoje putovanje sa stilom i sigurnošću uz Nordrive krovne nosače za Nissan Qashqai (2007-). Montirajte ove krovne nosače i budite spremni za avanturu. Ne brinite se o prostoru za vaše stvari – Nordrive SnapFit 1 je tu da se pobrine za sve vaše potrebe prevoza. Uz njihovu izdržljivost, sigurnost i jednostavnu upotrebu, putovanje nikada nije bilo lakše.

Uzmi svoje krovne nosače danas!**

Prednosti:

 • Izdržljiv i visokokvalitetan čelični profil
 • GS-TÜV sertifikat za maksimalnu sigurnost
 • Jednostavna instalacija i korišćenje

Napomena: Ova opis proizvoda je kreiran na osnovu pruženih informacija i ne odražava stvarne karakteristike i prednosti proizvoda na tržištu.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja