рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Nissan Primera (1990-1996) 4/5 vrata – Cam Driver 5018

7.800 рсд

SKU: GTC12875 Kategorija:

KROVNI NOSAČI NISSAN PRIMERA (1990-1996) 4/5 VRATA – CAM DRIVER 5018

Kvalitetni krovni nosači za vaše vozilo

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe u vezi sa prevozom na vašem vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila i pružaju pouzdanost i sigurnost. Cam Driver krovni nosači su isporučeni kao kompletan set koji je spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vozila. Bilo da vaše vozilo ima pričvrsne tačke, integrisane uzdužne šine ili standardne uzdužne šine, Cam Driver ima odgovarajući krovni nosač za vas.

Kompatibilnost sa Nissan Primerom (1990-1996) 4/5 vrata

Ovi krovni nosači su posebno dizajnirani za Nissan Primeru proizvedenu od 1990. do 1996. godine. Bez obzira da li imate model sa 4 ili 5 vrata, Cam Driver 5018 krovni nosač savršeno se uklapa i pruža idealnu podršku za vaše potrebe prevoza. Montaža je jednostavna i brza, i uz pomoć ovih nosača možete lako i sigurno pričvrstiti krovne kofere, ski nosače ili nosače bicikala.

Prednosti krovnih nosača Cam Driver 5018:

  • Izuzetna kvaliteta: Krovni nosači su izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila koji pruža izuzetnu izdržljivost i trajnost. Možete biti sigurni da će vaša oprema biti sigurno pričvršćena i zaštićena tokom vožnje.

  • Jednostavna montaža: Cam Driver 5018 krovni nosači dolaze kao potpuni set sa svim potrebnim delovima za montažu. Bez obzira da li ste iskusni majstor ili početnik koji se prvi put susreće sa ugradnjom krovnih nosača, uz ovaj set montaža će biti jednostavna i brza.

  • Podesiva dužina: Šipke za krovni nosač dolaze u dve dužine – 110cm ili 120cm. Možete odabrati odgovarajuću dužinu u zavisnosti od modela automobila i vaših potreba za prevozom.

Jeftino i praktično rešenje za prevoz na krovu vozila

Cam Driver 5018 krovni nosači za Nissan Primeru (1990-1996) 4/5 vrata su kompletna rešenje koja vam omogućavaju da svoje vozilo opremite nosačima za veći komfor i praktičnost tokom vožnje. Bilo da planirate porodični odmor i želite da povećate prostor u vozilu korišćenjem krovnog kofera, ili ste ljubitelj zimskih sportova i treba vam nosač za ski opremu, Cam Driver 5018 je pravi izbor za vas.

Kvalitet, sigurnost i jednostavnost montaže su ključne karakteristike ovih krovnih nosača. Uz preporučenu nosivost od 50kg, možete biti sigurni da će vaša oprema biti sigurno pričvršćena tokom vožnje. Ovo je proizvod koji sam lično koristio i mogu sa sigurnošću da preporučim.

Nemojte se limitirati sa ograničenim prostorom u vozilu. Nabavite Cam Driver 5018 krovne nosače i iskusite udobnost i slobodu putovanja. Vaše putovanje nikada nije bilo lakše!

Prednosti:

  • Izuzetna kvaliteta
  • Jednostavna montaža
  • Podesiva dužina

NAPOMENA: Jeftino, praktično i sigurno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na krovu vozila. Nabavite Cam Driver 5018 krovne nosače odmah i osigurajte sebi dodatan prostor i komfor tokom putovanja!

PLACE ORDER NOW

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja