рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Nissan NP300, double cab (2008-2015), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC8452 Kategorija:

KROVNI NOSAČI NISSAN NP300, DOUBLE CAB (2008-2015), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Set za montažu krovnih nosača

  • Kvalitetne aluminijumske šipke
  • Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn
  • Jednostavna i brza montaža

Krovni nosači Nissan NP300, double cab (2008-2015), alu šipke – Cruz Airo T su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila koji garantuje izdržljivost i dugotrajnost.

Aerodinamičnost i sigurnost

Ove krovne šipke imaju aerodinamičan dizajn, sličan avionskom krilu, što smanjuje otpor vazduha i poboljšava performanse vašeg vozila. Takođe, pomažu u smanjenju buke tokom vožnje, zahvaljujući posebnom prigušenju buke koje ove šipke sadrže. Sertifikati GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU garantuju sigurnost i kvalitet proizvoda.

Jednostavna montaža

Set za montažu krovnih nosača dolazi u kompletu od 2 aluminijumske šipke i 4 krovnih hvatača. Sve što vam je potrebno za montažu je sadržano u ovom setu. Montaža je veoma jednostavna i možete je obaviti sami ili se odlučiti za besplatnu montažu u našim maloprodajnim objektima.

Samo najbolje za vaše vozilo

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Pružaju vam fleksibilnost da prevozite sve što vam je potrebno na putovanjima, bez brige o prostoru u unutrašnjosti vašeg vozila.

Prednosti

  • Visok kvalitet aluminijumskih šipki
  • Aerodinamičan dizajn za bolje performanse
  • Jednostavna i brza montaža

Napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijuma, krovni nosači Nissan NP300, double cab (2008-2015), alu šipke – Cruz Airo T pružaju vam vrhunski kvalitet i sigurnost za vaše vozilo. Montaža je jednostavna, a aerodinamičan dizajn pomaže u smanjenju otpora vazduha i buke tokom vožnje.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja