рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Nissan Micra II (1992-2003) 3 vrata – Cam Logico 41006

7.800 рсд

SKU: GTC6152 Kategorija:

KROVNI NOSAČI NISSAN MICRA II (1992-2003) 3 VRATA – CAM LOGICO 41006

Kada je u pitanju prevoz tereta na vašem vozilu, krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe. Cam Logico krovni nosači za Nissan Micra II (1992-2003) 3 vrata su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila i dolaze kao kompletan set, spreman za ugradnju.

Specifikacije

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila. Šipke imaju poprečni presek od 40x25mm, sa debljinom čeličnog profila od 1,2mm.
  • Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetnu otpornost na UV zrake.
  • Preporučena nosivost krovne nosače je 50kg.

SVE POTREBE PREVOZA NA VAŠEM VOZILU

Ovi krovni nosači su neophodan deo opreme za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikl. Bez obzira da li planirate odmor na planini, izlet na plažu, ili se bavite sportskim aktivnostima, ovaj kompletan set krovni nosača će vam omogućiti da prevezete sve što vam je potrebno na jednostavan i siguran način.

JEDNOSTAVNA MONTAŽA

Naručivanjem ovog seta krovni nosača, dobićete sve što vam je potrebno da biste ih montirali na svoje vozilo. Uz precizne adaptere i crne pokrove od polipropilena, svoje vozilo možete opremiti na profesionalan način. Iako su isporučeni krovni nosači namenjeni za vozila bez uzdužnih šina, važno je proveriti da li odgovaraju vašem automobilu. Ukoliko niste sigurni, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954 i naš tim će vam pružiti sve informacije koje su vam potrebne.

Krovni nosači Nissan Micra II (1992-2003) 3 vrata – Cam Logico 41006 pružaju izuzetnu funkcionalnost i sigurnost prilikom prevoza tereta. Njihova preporučena nosivost od 50kg omogućava vam da prenesete sve što vam je potrebno bez brige o stabilnosti. Izrađeni od kvalitetnih materijala, ovi krovni nosači garantuju dugotrajnost i izdržljivost tokom svih putovanja.

PREDNOSTI

  • Jednostavna montaža: Set krovni nosača dolazi sa svim adapterima i pokrovima, omogućavajući vam da ih sami montirate bez ikakvih problema.
  • Svestranost: Ovi nosači su namenjeni za krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikl, pružajući vam mogućnost da prenesete različite vrste tereta.
  • Kvalitetna izrada: Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači su otporni na sve vremenske uslove i obezbeđuju dugotrajnost.

S obzirom na sve ove prednosti, toplo vam preporučujem krovne nosače Nissan Micra II (1992-2003) 3 vrata – Cam Logico 41006. Uveren sam da će vam ovaj proizvod pružiti vrhunsko iskustvo tokom prevoza tereta na vašem vozilu.

Naručite ih odmah i osigurajte sebi praktičnost, sigurnost i pouzdanost na putovanjima!

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača

Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, slobodno nas kontaktirajte na broj 021/442-954.

NAPOMENA: Ova product description je kreirana na osnovu dostupnih informacija o proizvodu i ne predstavlja mišljenja i iskustvo autora.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja