рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Nissan Juke (I.2/F15) 5 vrata (2014-2020), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8471 Kategorija:

KROVNI NOSAČI NISSAN JUKE (I.2/F15) 5 VRATA (2014-2020), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Krovni nosači koji ispunjavaju sve vaše potrebe prevoza

Krovni nosači Nissan Juke osiguravaju optimalno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, sa ciljem da pruže maksimalnu podršku i sigurnost. Ovi krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za brzu i jednostavnu ugradnju.

Kvalitetan dizajn i različite verzije krovih nosača

Cruz Airo T Dark krovni nosači su dostupni u različitim verzijama, u zavisnosti od modela vozila i vrste krova. Ovi nosači su savršeno prilagođeni Nissan Juke (I.2/F15) modelima sa 5 vrata, proizvedenim u periodu od 2014. do 2020. godine. Bez obzira na varijantu, ovi nosači pružaju izvanredan izbor za siguran prevoz vaše dodatne opreme.

Sertifikati koji garantuju kvalitet i bezbednost

Svi Cruz krovni nosači su prošli rigorozne teste i poseduju sertifikate koji garantuju njihovu kvalitet i bezbednost. GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU sertifikati osiguravaju da su ovi nosači izuzetno pouzdani i da odgovaraju najvišim standardima.

Besplatna montaža krovnih nosača

Da biste dobili najbolje iskustvo u postavljanju i korišćenju ovih krovnih nosača, uz svaku kupovinu nudimo vam i besplatnu montažu krovnih nosača. Naše stručno osoblje će se pobrinuti da nosači budu pravilno postavljeni i sigurno ugradjeni na vaše vozilo.

Neophodni za montiranje različite dodatne opreme

Krovni nosači su bitan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Uz pomoć ovih nosača možete lako preneti svoju opremu na putovanju ili izletu. Bez obzira da li idete na odmor sa porodicom, na skijanje sa prijateljima ili na biciklističku avanturu, ovaj set krovnih nosača će vam omogućiti siguran i udoban transport.

Aluminijumske šipke sa aerodinamičnim dizajnom

Set krovnih nosača uključuje i Cruz Airo T Dark krovne šipke. Ove aerodinamične aluminijumske šipke su dizajnirane u crnoj boji sa efektom avionskog krila, što im daje atraktivan izgled. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma koji garantuje njihovu izdržljivost i dugotrajnost. Pored toga, ove krovne šipke imaju poboljšano prigušenje buke i nizak koeficijent otpora vazduha, čime se postiže tiša vožnja i manja potrošnja goriva.

Lako postavljanje i prilagodljivost za vašu opremu

Postavljanje ovih krovnih nosača na vaše vozilo je veoma jednostavno i brzo. Cruz Airo T Dark krovne šipke imaju kanal na gornjoj strani koji omogućava jednostavno postavljanje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača za bicikle ili ski nosača. Materijal od kojeg su izrađeni nosači i hvatači (stope) je visokokvalitetni čelik, a poklopci hvatača su napravljeni od izdržljive ABS plastike.

Specifikacije krovnih nosača

  • Model: Nissan Juke (I.2/F15) 5 vrata (2014-2020)
  • Tip nosača: Alu šipke – Cruz Airo T Dark
  • Dužina šipki: 108cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg
  • Zemlja porekla: Španija

Prednosti

  • Siguran i atraktivan dizajn
  • Lako postavljanje i prilagodljivost za različitu opremu
  • Sertifikovani i visokokvalitetni proizvod

Poručite ovaj set krovnih nosača danas i osigurajte siguran i udoban prevoz vaše dodatne opreme!

Kontaktirajte nas na telefon 021/442-954 ili 021/6339-223 za više informacija ili tehničku podršku.
Zapamtite, uz kupovinu ovog seta krovnih nosača imate i mogućnost besplatne montaže.
Obezbedite sebi i svom vozilu vrhunski kvalitet i sigurnost uz Cruz Airo T Dark krovne nosače.
Razmislite o mogućnostima koje vam ovaj set nudi i poručite ga odmah!


(Please note: This product description is created based on the given product information and does not reflect the actual features or benefits of the product. For accurate and detailed information about the product, please refer to the provided product details.)

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja