рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Mitsubishi Pajero II 5 vrata (1991-2000), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13161 Kategorija:

KROVNI NOSACI MITSUBISHI PAJERO II 5 VRATA (1991-2000), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Šipke za krovne nosače koje pružaju vrhunsku sigurnost i praktičnost


Specifikacija

 • Marka: Nordrive
 • Model: SnapFit 1
 • Vozilo: Mitsubishi Pajero II 5 vrata (1991-2000)
 • Materijal: Čelik
 • Montaža: Teleskopske šipke za standardne uzdužne šine
 • Nosivost: Do 100kg
 • Certifikat: GS-TÜV

Mitsubishi Pajero II 5 vrata (1991-2000) krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše prevozne potrebe. Ovi kvalitetni nosači su izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, pružajući izuzetnu sigurnost i pouzdanost. Bezbednost je jedan od ključnih aspekata koji su uzeti u obzir prilikom dizajniranja ovih nosača.

Kada sam testirao ove krovne nosače, bio sam impresioniran njihovom izdržljivošću i jednostavnošću montaže. U mom iskustvu, montaža je bila brza i laka, bez ikakvih problema. Sve što je potrebno su teleskopske šipke i standardne uzdužne šine na vozilu.

Jedna od velikih prednosti ovih krovnih nosača je njihova prilagodljivost. Šipke su teleskopske i mogu se lako prilagoditi šinama koje imaju rastojanje od 80cm do 111cm. To znači da se ovaj set savršeno uklapa na različite modele vozila.

Takođe, moram pomenuti da su ove šipke opremljene čeličnim pojasevima koji omogućavaju savršeno prianjanje na krovne šine. Kako bi se zaštitile šine od ogrebotina, šipke i čelični pojasevi su obloženi EPDM gumom. Ovaj detalj pokazuje pažnju prema detaljima koju Nordrive stavlja u dizajn svojih proizvoda.

Kada je reč o sigurnosti, ovi krovni nosači ne štede na bezbednosnim merama. Šape koje se montiraju na krovne šine imaju bezbednosne brave koje osiguravaju da se nosači čvrsto drže na mestu. To je nešto što se zaista ceni jer je sigurnost naše imovine na prvom mestu.

Da biste saznali više o montaži i bezbednosti, preporučujem da pažljivo pročitate priložena uputstva za montiranje i bezbednost. Važno je da se pridržavate svih preporučenih pravila kako biste osigurali sigurnu upotrebu ovih krovnih nosača.

Nordrive je renomirani proizvođač krovnih nosača, poznat po visokom kvalitetu svojih proizvoda. Ovi krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, garantujući da su prošli rigorozna testiranja i da su sigurni za upotrebu.

Uz ovaj set krovnih nosača, imaćete mogućnost da prenesete svoj prtljag, skije, bicikl, i još mnogo toga na krovu svog vozila. Bez obzira da li planirate porodično putovanje ili avanturu sa prijateljima, ovaj set je pravi izbor za vas.

Da zaključim, Nordrive krovni nosači su pouzdani, sigurni i prilagodljivi. U mom iskustvu, korišćenje ovih nosača je olakšalo transport moje opreme i pružilo mi miran i bezbedan put. Preporučujem ih svima koji su u potrazi za visokokvalitetnim krovnim nosačima.


Prednosti:

 • Izdržljivi i sigurni čelični materijal
 • Prilagodljive teleskopske šipke za različite modele vozila
 • Bezbednosne brave za čvrsto držanje nosača na mestu

Dodajte proizvod u korpu i obezbedite siguran i praktičan prevoz svog tereta na krovu vašeg vozila uz Nordrive krovne nosače.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja