рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mitsubishi L200, double cab (V) (2015-2019), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC8461 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MITSUBISHI L200, DOUBLE CAB (V) (2015-2019), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Krovni nosači za sve potrebe prevoza

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Napravljeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog ili čeličnog profila, u zavisnosti od modela nosača. Kao kompletni set spreman za ugradnju, krovni nosači omogućavaju jednostavnu montažu.

Certifikovani kvalitet

Kao pouzdan brend, Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihov kvalitet i bezbednost. Osim toga, svaki kupac ima mogućnost besplatne montaže krovnog nosača u našim maloprodajnim objektima.

Neophodan deo za razne namene

Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Sa kvalitetnim krovim nosačem, možete bezbedno prevoziti sve što vam je potrebno na putovanjima ili sportskim aktivnostima.

Set za montažu krovnih nosača

Ovaj set za montažu krovnih nosača jednostavan je za korišćenje. Sadrži 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Cena ovog seta odnosi se na navedeni komplet. Uz krovni nosač, možete poručiti i bravice za zaključavanje, ali to nije neophodan deo za montažu.

Aerodinamične aluminijumske šipke

Krovne šipke Cruz Airo T imaju siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn. Napravljene od najkvalitetnijeg aluminijuma, ove šipke garantuju sigurnost i atraktivnost. Zahvaljujući aerodinamičnom obliku, imaju dobar koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke u odnosu na jeftinije krovne nosače.

Jednostavna montaža i upotreba

Montaža krovnih šipki na krov automobila je veoma jednostavna i brza. Hvatači su napravljeni od kvalitetnog čelika, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike. Ove šipke imaju kanal na gornjoj strani, što omogućava lako postavljanje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača skija.

Specifikacije:

  • Model: Krovni nosači Mitsubishi L200, double cab (V) (2015-2019), alu šipke – Cruz Airo T
  • Dužina krovnih šipki: 118cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg

Bezbednost i podrška

Pre montaže krovnih nosača, molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje i bezbednosna uputstva. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, možete se obratiti našem timu tehničke podrške na brojeve 021/442-954 ili 021/6339-223. Krovni nosači Cruz Airo T proizvedeni su u Španiji i dolaze sa zvaničnom garancijom.

Prednosti

  • Aerodinamičan dizajn i niski otpor vazduha
  • Visokokvalitetni materijali garantuju sigurnost
  • Jednostavna montaža i praktična upotreba

Trebate pouzdan krovni nosač za vaš Mitsubishi L200? Cruz Airo T je pravi izbor! Poručite ga odmah i obezbedite siguran i atraktivan način prevoza za sve vaše potrebe!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja