рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mitsubishi L200, double cab (IV) (2006-2015), alu šipke – Cruz Oplus AT

14.300 рсд

SKU: GTC9408 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MITSUBISHI L200, DOUBLE CAB (IV) (2006-2015), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AT

SPECIFIKACIJA

 • Krovne šipke – Cruz Oplus AT
  • Izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma
  • Dizajnirane da budu sigurne i stabilne
  • Hvatači (stope) napravljeni od kvalitetnog čelika
  • Poklopci hvatača od izdržljive ABS plastike
  • Dužina šipki: 118cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg

OPIS PROIZVODA

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od najkvalitetnog aluminijumskog ili čeličnog profila u zavisnosti od modela nosača, krovni nosači su neophodni za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla.

Cruz Oplus AT krovne šipke su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, što ih čini sigurnim i stabilnim za montiranje dodatne opreme na vaš automobil. Hvatači (stope) su napravljeni od veoma kvalitetnog čelika, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike. Ove šipke su posebno dizajnirane da pruže sigurnost i stabilnost tokom vožnje.

Dodatna oprema, poput krovnog kofera, nosača bicikala ili nosača skija, se veoma lako montira zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke. Dužina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost iznosi 75kg, što znači da možete bezbrižno prevoziti sve što vam je potrebno.

Set za montažu krovnih nosača se isporučuje kao kompletna oprema, uključujući 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Cena ovog seta se odnosi na navedeni set uključujući sve komponente za montažu.

Važno je napomenuti da uz krovni nosač možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača, ali one nisu neophodan deo za montažu. One se kupuju opciono, u zavisnosti od vaših potreba i želja.

Mitsubishi L200 double cab (IV) (2006-2015) alu šipke – Cruz Oplus AT su vrhunski krovni nosači koji će vam omogućiti da sigurno i sa lakoćom prenosite sve što vam je potrebno. Bilo da planirate putovanje ili želite da se bavite aktivnostima na otvorenom, ovi nosači su tu da vam olakšaju transport.

PREDNOSTI

 • Sigurna i stabilna montaža dodatne opreme na krovu vašeg automobila
 • Jednostavna instalacija i korišćenje
 • Maksimalna nosivost od 75kg

Napomena: Navedeni krovni nosači su kompatibilni sa vozilom Mitsubishi L200 double cab (IV) (2006-2015). Za bilo kakva pitanja ili nejasnoće, možete se obratiti našoj tehničkoj podršci na broj 021/442-954 ili 021/6339-223.

Neka vam transport bude jednostavan i bezbedan uz krovne nosače Mitsubishi L200, double cab (IV) (2006-2015), alu šipke – Cruz Oplus AT! Poručite ih danas i uverite se u njihov kvalitet i funkcionalnost.

Započnite avanturu sada!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja