рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mitsubishi L200, double cab (IV) (2006-2015), alu šipke – Cruz Cargo T

14.500 рсд

SKU: GTC9161 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MITSUBISHI L200, DOUBLE CAB (IV) (2006-2015), ALU ŠIPKE – CRUZ CARGO T

SET ZA MONTAŽU KROVNIH NOSAČA

Krovni nosači Mitsubishi L200, double cab (IV) (2006-2015), alu šipke – Cruz Cargo T su savršeno rešenje za vaše potrebe prevoza. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, koji pruža izdržljivost i sigurnost. Ovaj kompletan set za montažu krovnih nosača dolazi uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope) i spreman je za ugradnju.

KARAKTERISTIKE KROVNIH ŠIPKI

Izdržljivost i funkcionalnost

Krovne šipke Cargo T su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, dok su hvatači (stope) napravljeni od čelika visokog kvaliteta. Poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike. Ove šipke imaju poboljšani aerodinamični oblik i funkcionalan dizajn, što omogućava lako i brzo postavljanje dodatne opreme na krovni nosač poput krovnog kofera, nosača bicikla ili nosača skija.

Dužina i nosivost

Dužina šipki je 118cm, što pruža dovoljno prostora za montažu dodatne opreme. Maksimalna nosivost krovnih šipki je impresivnih 75kg, što vam omogućava da prenesete teške terete sa lakoćom.

UPOTREBA I MONTAŽA

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla na vašem vozilu. Ovaj set krovnih nosača je specijalno dizajniran za Mitsubishi L200 double cab (IV) (2006-2015) automobile, i pruža idealno rešenje za vaše transportne potrebe.

Montaža krovnih nosača je jednostavna i brza. Uz set dolazi kompletna dokumentacija sa uputstvima za montažu kako biste bez problema mogli da to obavite sami. Ali ne brinite, ako niste sigurni u svoje veštine, naša tehnička podrška će vam rado pomoći.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja