рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mitsubishi ASX 5 vrata (2010-), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8491 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MITSUBISHI ASX 5 VRATA (2010-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

Krovni nosači za siguran i lagan transport

Krovni nosači su neophodan dodatak za vaš automobil kada želite da prenosite teret na krovu. Uz krovne nosače Mitsubishi ASX 5 vrata (2010-) sa aluminijumskim šipkama Cruz Airo Fix Dark, možete biti sigurni da će vaš teret biti bezbedno smešten i lako prevezen.

Montaža i sigurnost

Krovni nosači su kompletni set za montažu i dolaze sa svim potrebnim delovima. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, što ih čini jakim, ali istovremeno i laganim. Montaža nosača na automobil je jednostavna i bezbedna. Možete biti sigurni da su nosači čvrsto pričvršćeni na krov zahvaljujući sertifikatima poput GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU.

Praktičnost i višenamenska upotreba

Krovni nosači su višenamenski deo opreme koji vam omogućava da prenosite različite vrste tereta na krovu automobila. Možete montirati krovne kofer, nosače za bicikle ili ski nosače. Na taj način ćete imati više prostora u automobilu za sopstvenu udobnost tokom putovanja.

Aerodinamični dizajn za bolje performanse

Krovne šipke Cruz Airo Fix Dark imaju atraktivan dizajn koji prati moderne estetske standarde. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma, dok su hvatači (stope) napravljeni od čelika i poklopci hvatača od izdržljive ABS plastike. Ovaj aerodinamični dizajn šipki smanjuje otpor vazduha, što doprinosi boljim performansama vozila. Takođe, omogućava i smanjenje buke tokom vožnje.

Laka instalacija i prilagodljivost

Krovni nosači dolaze u kompletu od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Dužina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je 75kg. Zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke, postavljanje dodatne opreme poput krovnog kofera, nosača skija ili bicikla je veoma jednostavno.

Dobro prilagođen modelu vozila

Krovni nosači Mitsubishi ASX 5 vrata (2010-) sa aluminijumskim šipkama Cruz Airo Fix Dark su posebno dizajnirani za ovaj model vozila. To znači da će nosači savršeno odgovarati vašem automobilu i neće uzrokovati probleme prilikom montaže.

Prednosti:

  • Lak i siguran transport tereta na krovu automobila
  • Sertifikati GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU za dodatnu sigurnost
  • Mogućnost montaže krovnog kofera, nosača za bicikle ili ski nosača
  • Aerodinamični dizajn smanjuje otpor vazduha i buku
  • Jednostavna instalacija i prilagodljivost
  • Posebno dizajniran za model vozila Mitsubishi ASX 5 vrata (2010-)

Započnite svoje putovanje sa krovni nosačima Mitsubishi ASX 5 vrata (2010-), alu šipkama – Cruz Airo Fix Dark.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja