рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mini Countryman (R60) 5 vrata (2010-2017), alu šipke – Cruz Airo Fix

24.960 рсд

SKU: GTC8486 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MINI COUNTRYMAN (R60) 5 VRATA (2010-2017), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Savršeno rešenje za prevoz na vašem vozilu

Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Sa krovni nosačima Mini Countryman (R60) 5 vrata (2010-2017), alu šipkama – Cruz Airo Fix, prevoz vaše opreme nikada nije bio lakši i sigurniji.

Ovi krovni nosači su napravljeni od najkvalitetnog aluminijumskog profila i poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što vam garantuje njihovu pouzdanost i sigurnost.

Jednostavna montaža i besplatna usluga ugradnje

Kupovinom ovih krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima, dobijate i besplatnu uslugu montiranja. Naš stručni tim će se pobrinuti da nosači budu pravilno postavljeni na vaše vozilo kako biste mogli da se bezbrižno upustite u avanture na putu.

Aerodinamične aluminijumske šipke za estetski izgled

Krovne šipke Airo Fix su atraktivnog i ekskluzivnog dizajna koje se savršeno uklapaju u estetski izgled vašeg vozila. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma, dok su hvatači (stope) napravljeni od izuzetno kvalitetnog čelika, a poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike.

Prednosti krovnih šipki Airo Fix

  • Aerodinamični dizajn i nizak otpor vazduha
  • Smanjena visina hvatača za lepši izgled auta
  • Poboljšano prigušenje buke
  • Jednostavno postavljanje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača skija
  • Dužina šipki od 118cm
  • Maksimalna nosivost od 75kg

Krovni Kit – dodatna sigurnost i stabilnost

Za pričvršćivanje krovnih šipki na vaše vozilo, potreban vam je i Krovni Kit – Cruz 936-518. Ovaj komplet je dizajniran da nedvosmisleno odgovara tipu automobila za koji je naznačen. Izrađen je od visokokvalitetnog čelika, pružajući dodatnu sigurnost i stabilnost.

NAPOMENA: Bravice za zaključavanje krovnih nosača nisu neophodan deo za montažu, ali ih možete poručiti ukoliko želite dodatnu sigurnost i zaštitu od eventualne krađe.

Bezbednost na prvom mestu

Vaša sigurnost nam je najbitnija! Molimo vas da pažljivo pročitate Bezbednosno uputstvo i strogo se pridržavate navedenih pravila pri montaži i upotrebi krovnih nosača. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, naša tehnička podrška je tu da vam pruži pomoć. Možete nas kontaktirati na brojeve 021/442-954 ili 021/6339-223.

Zaključak

Krovni nosači Mini Countryman (R60) 5 vrata (2010-2017), alu šipke – Cruz Airo Fix su idealan izbor za sve ljubitelje putovanja i aktivnog odmora. Njihova visoka kvaliteta, sigurnost, jednostavna montaža i estetski izgled će vas oduševiti. Poverite nam vašu opremu i bezbedno je prevezite do željene destinacije.

Prednosti

  • Aerodinamični dizajn sa niskim otporom vazduha
  • Smanjena visina hvatača za estetski izgled
  • Poboljšano prigušenje buke

Napomena: Ova verzija proizvoda je na srpskom jeziku.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja