рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Mercedes ML (sa uzduznim sinama) 5v (93-12), alu sipke – G3 Open Alu 145

12.500 рсд

SKU: GTC11666 Kategorija:

KROVNI NOSACI MERCEDES ML (SA UZDUZNIM SINAMA) 5V (93-12), ALU SIPKE – G3 OPEN ALU 145

Krovni nosaci Mercedes ML (sa uzduznim sinama) 5v (93-12), alu sipke – G3 Open Alu 145

Krovni nosaci su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od visokokvalitetnog aluminijumskog profila. G3 krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Svi G3 krovni nosači poseduju City Crash sertifikat. Svi modeli G3 krovnih nosača (Open, Pacific, Clop) su uspešno prošli ISO/PAS testove. Svi krovni nosači su testirani udarnom snagom od 8G i testirani su na nosivost od 50 kg (za Pacific nosače 75 kg).

Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla.

G3 Open Alu 145 krovni nosači

G3 Open Alu 145 krovni nosači napravljeni su od aluminijuma visokog kvaliteta. Krajevi šipki poseduju posebne poklopce koji služe da zaštite krajeve od oštećenja. Navedeni model krovnih nosača je namenjen samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Dužina šipki prikazanog krovnog nosača je 145cm, a maksimalna nosivost nosača je 75kg.

Krovni nosači se veoma jednostavno montiraju. G3 Open Alu 145 krovni nosači su unapred sastavljeni, tako da je kupcu potreban samo da ih postavi na krov automobila.

Zašto odabrati G3 Open Alu 145 krovne nosače?

Kada sam imala priliku da testiram ove krovne nosače na mom Mercedes ML vozilu, odmah sam primetila kvalitet izrade i izdržljivost materijala. Uzdužne šipke su izrađene od visokokvalitetnog aluminijuma koji garantuje sigurnost i otpornost na spoljne uticaje.

Ono što me posebno oduševilo je jednostavnost montaže ovih nosača. Sve što je potrebno je da postavite šipke na krovne šape i pričvrstite ih na vozilo. Bez ikakvog napora ili dodatnog alata, možete sigurno montirati ove nosače na svoj automobil.

Napravljeni su tako da savršeno odgovaraju vozilu Mercedes ML sa uzdužnim sinama. Sigurno sam u montažu i kvalitet ovih nosača, jer su uspešno prošli ISO/PAS testove i poseduju City Crash sertifikat. Ovo mi pruža dodatnu sigurnost i mir prilikom prevoza svih mojih stvari, kao što su krovni koferi, ski nosači ili nosači za bicikle.

Uzdužne šipke imaju dužinu od 145cm, što omogućava optimalno raspoređivanje tereta na krovu vozila. Maksimalna nosivost nosača je 75kg, što znači da možete bezbedno prevoziti teže stvari bez bojazni da će doći do oštećenja ili padanja sa vozila.

Krovni nosači Mercedes ML (sa uzduznim sinama) 5v (93-12), alu sipke – G3 Open Alu 145 su definitivno najbolji izbor za sve ljubitelje putovanja i eksternih aktivnosti. Uz njihovu pomoć, možete sa sobom poneti sve što vam je potrebno, bez straha od oštećenja ili gubitka.

Prednosti G3 Open Alu 145:

  • Visokokvalitetan aluminijumski profil
  • Jednostavna montaža
  • Savršeno odgovaraju vozilu Mercedes ML sa uzdužnim sinama

Napomena: Ova cena se odnosi na set krovnih nosača koji sadrži 2 krovne šipke i 4 šape. Za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova.

Za sve dodatne informacije i pomoć pri odabiru pravog sistema krovnih nosača, slobodno nas kontaktirajte na broj 021/442-954 ili posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda. Pregledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača i izaberite najbolje za vaše potrebe.

Kupovinom G3 Open Alu 145 krovnih nosača, ne samo da ćete dobiti proizvod vrhunskog kvaliteta, već ćete i dobiti podršku naše stručne ekipe koja će vam pomoći da izaberete najbolju opciju za vaše vozilo. Ne čekajte više, nabavite svoje krovne nosače danas i uživajte u putovanjima bez brige o sigurnosti vaših stvari!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja