рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mercedes GLC (X253) 5 vrata (2015-), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8481 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MERCEDES GLC (X253) 5 VRATA (2015-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

Sertifikovani i kvalitetni krovni nosači

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila i isporučuju se kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vašeg automobila. Bez obzira da li vaše vozilo ima pričvrsne tačke na krovu ili uzdužne šine, oni će se sigurno uklopiti i omogućiti vam da nosite sve što vam je potrebno.

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu bezbednost i pouzdanost. Uz to, naše maloprodajne objekte nude besplatnu montažu krovnih nosača svakom kupcu.

Neophodan deo za prevoz tereta

Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. S ovim nosačima možete sigurno prevoziti svoje terete i dodatno opremu bez brige o oštećenjima ili nezgodama na putu.

Set sadrži sve što vam je potrebno

Set za montažu krovnih nosača se isporučuje u kompletu od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Cena prikazana za ovaj proizvod odnosi se na kompletan set. Dodatno, možete poručiti bravice za zaključavanje nosača kao opciju, ali nisu neophodne za montažu.

Krovne šipke Cruz Airo Fix Dark

Aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji (avionsko krilo) su atraktivnog i ekskluzivnog dizajna u skladu sa estetskim izgledom novih modela vozila. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma, dok su hvatači (stope) napravljeni od vrhunskog čelika, a poklopci hvatača od izdržljive ABS plastike. Visina hvatača je smanjena kako bi se lepo uklopio sa krovom automobila.

Krovne šipke Airo Fix imaju odličan koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke u odnosu na obične krovne nosače. Takođe, na gornjoj strani krovne šipke se nalazi kanal koji omogućava lako postavljanje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača skija.

Dužina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 75kg. Uz krovne šipke dolazi upustvo za montiranje kako biste imali sve potrebne informacije za pravilnu instalaciju.

Krovni kit Cruz 936-563

Krovni kit je deo koji je potreban za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Ovaj komplet je posebno dizajniran da se savršeno uklopi u Mercedes GLC (X253) 5 vrata (2015-) modele. Izrađen je od visokokvalitetnog čelika i garantuje sigurno i čvrsto pričvršćivanje šipki na vozilo.

Molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje kako biste bili sigurni da pravilno instalirate krovni kit i krovne šipke na svoj automobil. Takođe, budite svesni bezbednosnih smernica i pridržavajte ih se prilikom korišćenja ovog proizvoda.

Sigurnost je na prvom mestu

Vaša bezbednost je od najveće važnosti. Zato, ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno pozovite našu tehničku podršku na brojeve 021/442-954 ili 021/6339-223. Naši stručnjaci će vam pružiti sve potrebne informacije i savete kako biste bili sigurni u vaš izbor.

Zaključak

Krovni nosači Mercedes GLC (X253) 5 vrata (2015-), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark su izuzetno kvalitetni i pouzdani nosači koji će vam omogućiti sigurno prevoziti teret i dodatnu opremu na vašem vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila i sa sertifikatima koji garantuju njihovu bezbednost, ovi nosači su savršena opcija za sve vozače koji traže visokokvalitetno rešenje.

Upustva za montažu su priložena, a naša tehnička podrška je tu da vam pomogne sa bilo kakvim pitanjima ili nedoumicama. Ne oklevajte da nas kontaktirate i uverite se u sve prednosti koje ovi krovni nosači pružaju.

Prednosti:

  • Aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji
  • Sertifikovani i kvalitetni krovni nosači
  • Bezbedna i pouzdana montaža
No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja