рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mercedes E Klasa (W213) Sedan 4 vrata (2016-), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8476 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MERCEDES E KLASA (W213) SEDAN 4 VRATA (2016-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

Krovni nosači za sve vaše prevozne potrebe

Dobrodošli u Oxo Market! Imamo sjajnu ponudu krovnih nosača za vaš Mercedes E Klasa (W213) Sedan 4 vrata (2016-). Naši aluminijumski krovni nosači marke Cruz Airo Fix Dark su savršeno rešenje koje će zadovoljiti sve vaše potrebe za prevozom.

O krovni nosačima

Naši krovni nosači su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila. Pružaju izuzetnu sigurnost i pouzdanost, dok istovremeno pružaju stilski izgled koji se savršeno uklapa u estetiku vašeg vozila.

Svi naši Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. To je garancija da ćete dobiti proizvod vrhunskog kvaliteta koji ispunjava najviše standarde bezbednosti.

Lako montiranje i besplatan servis

Svaki set krovnih nosača dolazi kao kompletna jedinica spremna za montažu. Uz svaki krovni nosač koji kupite u našim maloprodajnim objektima, dobijate i besplatnu uslugu montaže. Naš stručni tim će se pobrinuti da vaši krovni nosači budu pravilno postavljeni, tako da se ne morate brinuti o tome.

Vaš partner za transport svih vrsta tereta

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Bez obzira da li putujete na porodično putovanje ili uživate u rekreaciji na otvorenom, naši krovni nosači će obezbediti siguran i stabilan prevoz svih vaših tereta.

Specifikacija proizvoda

Set krovnih nosača za Mercedes E Klasa (W213) Sedan 4 vrata (2016-) uključuje:

  • Krovne šipke – Cruz Airo Fix Dark: Aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji, sa niskim kačenjem na krov automobila. Šipke su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, dok su hvatači napravljeni od kvalitetnog čelika. Svi delovi su dizajnirani sa estetikom novih modela vozila u vidu. Krovne šipke Airo Fix imaju odličan koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke. Dužina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je 75kg.

  • Krovni Kit – Cruz 936-025: Krovni kit je deo koji je potreban za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Komplet je napravljen od visokokvalitetnog čelika i specifično je dizajniran za vaš Mercedes E Klasa (W213) Sedan 4 vrata (2016-).

Bezbednost na prvom mestu

Pre nego što započnete sa montažom krovnih nosača, molimo vas da pažljivo pročitate bezbednosna uputstva. Vaša sigurnost je naš prioritet, stoga se strogo pridržavajte svih navedenih pravila i smernica.

Ukoliko niste sigurni da su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno se obratite našoj tehničkoj podršci na brojeve telefona 021/442-954 ili 021/6339-223. Naš stručni tim će vam pružiti sve potrebne informacije i pomoći vam u odabiru pravog proizvoda za vaše vozilo.

Zaključak

Krovni nosači Mercedes E Klasa (W213) Sedan 4 vrata (2016-), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark su savršeni partner za prevoz svih vaših tereta. Sa estetskim izgledom i vrhunskom sigurnošću, možete biti sigurni da ćete uživati u udobnoj vožnji i prenositi sve potrebne terete bez ikakvih problema.

Prednosti

  • Aerodinamične aluminijumske šipke sa niskim kačenjem, koje se estetski uklapaju u izgled vašeg vozila
  • Odličan koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke
  • Besplatan servis montaže krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima

Za brzu i sigurnu isporuku, poručite krovne nosače Mercedes E Klasa (W213) Sedan 4 vrata (2016-), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark odmah!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja