рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mercedes E Klasa (W212) Sedan 4 vrata (2009-2013), alu šipke – Cruz Airo Fix

20.800 рсд

SKU: GTC8521 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MERCEDES E KLASA (W212) SEDAN 4 VRATA (2009-2013), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Prednosti

 • Atrakivan i ekskluzivan dizajn koji se savršeno uklapa u estetski izgled novih modela vozila.
 • Najkvalitetniji materijali kao što su aluminijum, čelik i izdržljiva ABS plastika.
 • Smanjena visina hvatača (stopa) doprinosi lepšem izgledu auta.
 • Odličan koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke.
 • Lako montiranje i postavljanje dodatne opreme poput krovnog kofera, nosača bicikala i nosača skija.
 • Maksimalna nosivost od 75kg omogućava bezbedno prevoziti teret.

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od najkvalitetnog aluminijumskog profila koji garantuje dugotrajnost i pouzdanost. Set krovnih nosača je kompletan i spreman za ugradnju.

Sertifikati kao što su GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU dodatno potvrđuju sigurnost i kvalitet proizvoda. Pružamo besplatnu montažu krovnih nosača prilikom kupovine u našim maloprodajnim objektima, tako da se možete opustiti i znati da je ugradnja ispravno obavljena.

Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Možete ih koristiti za putovanja, outdoor avanture ili samo da biste proširili kapacitet svog vozila.

Set za montažu krovnih nosača uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Cena prikazana na našem sajtu odnosi se na navedeni set. Uz krovne nosače, takođe možete poručiti bravice za zaključavanje nosača koje se kupuju opciono. Bravice nisu neophodan deo za montažu krovnih nosača, ali pružaju dodatnu sigurnost i zaštitu od krađe.

Krovne šipke Airo Fix su aerodinamične aluminijumske šipke koje pružaju niski otpor vazduha, smanjujući buku i vibracije tokom vožnje. Njihov ekskluzivan dizajn savršeno se uklapa u estetski izgled vašeg vozila, pružajući mu sofisticiran izgled.

Hvatači (stope) su izrađeni od visokokvalitetnog čelika, a poklopci hvatača su napravljeni od izdržljive ABS plastike. Ova kombinacija materijala obezbeđuje trajnost, čvrstoću i otpornost na spoljne uticaje.

Duzina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je 75kg. Naši krovni nosači su dizajnirani da izdrže teret i pruže vam sigurnost tokom putovanja.

Molimo vas da pročitate uputstvo za montiranje krovnih šipki kako biste se postarali da montaža bude ispravno izvedena i da sve bude bezbedno.

Krovni kit je deo koji se koristi za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Naš krovni kit je dizajniran da se savršeno uklapa u Mercedes E Klasu (W212) Sedan 4 vrata (2009-2013) i izrađen je od visokokvalitetnog čelika.

Važno je da pažljivo pročitate bezbednosno uputstvo i da se strogo pridržavate navedenih pravila kako biste garantovali sigurnost tokom korišćenja krovnih nosača.

Ukoliko niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš auto ili imate dodatna pitanja, slobodno nas pozovite na brojeve tehničke podrške 021/442-954 ili 021/6339-223. Naš stručni tim će vam pružiti sve potrebne informacije i pomoći da odaberete pravi proizvod za vaše potrebe.

Zemlja porekla ovog proizvoda je Španija, što garantuje visok kvalitet izrade i sastavnih delova.

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda na našem sajtu kako biste se dodatno informisali o ovim krovnim nosačima ili pregledali našu kompletnu ponudu krovnih nosača.

Kupovinom ovog proizvoda, dobićete kvalitetne krovne nosače koji su ispunili sve moje potrebe tokom testiranja. Uveren sam da će te i vi biti zadovoljni njihovom funkcionalnošću i izdržljivošću.

Prednosti:

 • Atrakivan i ekskluzivan dizajn koji se savršeno uklapa u estetski izgled vozila.
 • Najkvalitetniji materijali: aluminijum, čelik i izdržljiva ABS plastika.
 • Smanjena visina hvatača (stopa) za lepši izgled auta.
 • Odličan koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke.
 • Lako montiranje dodatne opreme poput krovnog kofera, nosača bicikala i nosača skija.
 • Maksimalna nosivost od 75kg.

**Za sve va

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja