рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Mercedes CLS Shooting Brake SW (2012-2018) – Cam Logico 41143

9.850 рсд

SKU: GTC10718 Kategorija:

KROVNI NOSACI MERCEDES CLS SHOOTING BRAKE SW (2012-2018) – CAM LOGICO 41143

Opis proizvoda

Krovni nosači su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od kvalitetnog čeličnog profila i dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju. Cam Logico krovni nosači su pogodni za vozila sa krovom tipa Shooting Brake SW (2012-2018) Mercedes CLS.

Kada planirate putovanja sa puno prtljaga ili sportskim opremom, ovaj set krovnih nosača će vam omogućiti dodatni prostor za prevoz. Sa ovim nosačima možete lako montirati krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle, prilagođavajući svoje putovanje svojim potrebama.

Specifikacije

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila, preseka 40x25mm, debljine 1,2 mm.
  • Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.
  • Preporučena nosivost nosača je 50kg.

Prednosti

  • Povećajte kapacitet prevoza: Sa ovim krovnim nosačima možete lako povećati kapacitet za prevoz prtljaga, sportske opreme ili bicikla. Nema potrebe da se ograničavate u stvaranju uspomena na putovanjima zbog nedostatka prostora u vašem vozilu.
  • Kvalitetna izrada: Krovni nosači su napravljeni od kvalitetnog čeličnog profila što garantuje sigurnost i dugotrajnost. Možete biti sigurni da će vaša roba biti bezbedna tokom vožnje.
  • Jednostavna montaža: Set dolazi kao komplet sa svim potrebnim pričvršćivačima i adapterima. Montaža je jednostavna i može se obaviti samostalno kod kuće. Ukoliko niste sigurni u proces montaže, naš tim stručnjaka vam je na raspolaganju za pomoć.

Nemojte se više ograničavati prostorom u vašem vozilu! Nabavite krovne nosače Mercedes CLS Shooting Brake SW (2012-2018) – Cam Logico 41143 i uživajte u putovanjima sa svom svojom prtljagom, sportskom opremom ili biciklima.

Za dodatne informacije ili proveru kompatibilnosti sa vašim automobilom, slobodno nas kontaktirajte na broj 021/442-954. Takođe, možete posetiti našu zvaničnu stranicu proizvoda za dodatne detalje.

Pogledajte i našu kompletnu ponudu krovnih nosača na OXO MARKET.

Uverite se sami u kvalitet i praktičnost ovih krovnih nosača i obogatite svoja putovanja sa više prostora i funkcionalnosti.

Prednosti:

  • Povećajte kapacitet prevoza
  • Kvalitetna izrada
  • Jednostavna montaža

Naručite svoje krovne nosače Mercedes CLS Shooting Brake SW (2012-2018) – Cam Logico 41143 i pripremite se za nezaboravna putovanja!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja