рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mercedes CLA Coupe (C117) 4 vrata (2013-2019), alu šipke – Cruz Airo Fix

20.800 рсд

SKU: GTC8507 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MERCEDES CLA COUPE (C117) 4 VRATA (2013-2019), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Savršeno rešenje za prevoz na vašem vozilu

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Uz Krovne nosače Mercedes CLA Coupe (C117) 4 vrata (2013-2019), alu šipke – Cruz Airo Fix imaćete sve što vam je potrebno za udoban i siguran transport tereta na krovu vašeg vozila.

Kvalitetni i sertifikovani nosači za bezbedan prevoz

Svi Cruz krovni nosači poseduju prestižne sertifikate kao što su GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Dakle, možete biti sigurni da su ovi nosači visokog kvaliteta i prošli rigorozne testove bezbednosti.

Jednostavna montaža, besplatna za sve naše kupce

Pored vrhunskog kvaliteta, Krovni nosači Mercedes CLA Coupe (C117) 4 vrata (2013-2019), alu šipke – Cruz Airo Fix dolaze u kompletu za ugradnju. Naša stručna ekipa će besplatno montirati nosače na vaše vozilo, tako da nećete imati nikakav dodatan trošak ili neugodnost prilikom ugradnje.

Aerodinamične aluminijumske šipke za savršen stil i performanse

Krovne šipke Airo Fix imaju aerodinamičan dizajn koji se savršeno uklapa u izgled novih modela vozila. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma, što garantuje dugotrajnost i izdržljivost. Hvatači (stope) su napravljeni od kvalitetnog čelika, dok su poklopci hvatača od izdržljive ABS plastike.

Siguran prevoz tereta uz smanjenje buke i otpora vazduha

Krovne šipke Airo Fix imaju smanjenje visine hvatača, što smanjuje ukupnu visinu krovnog nosača i doprinosi lepšem izgledu vašeg vozila. Takođe, ove šipke imaju odličan koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke u odnosu na jeftinije krovne nosače.

Lako postavljanje dodatne opreme za putovanje

Zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke, postavljanje dodatne opreme kao što su krovni koferi, nosači bicikala ili nosači skija je veoma jednostavno. Bez obzira na to da li ste iskusni vozač ili početnik, ovaj sistem će vam omogućiti da lako i sigurno transportujete svoje stvari na krovu vozila.

Specifikacije proizvoda:

 • Tip: Krovni nosači
 • Model: Mercedes CLA Coupe (C117) 4 vrata (2013-2019)
 • Materijal: Aluminijum
 • Dužina šipki: 118cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg
 • Zemlja porekla: Španija

Prednosti

 • Estetski izgled: Krovni nosači Mercedes CLA Coupe (C117) 4 vrata (2013-2019), alu šipke – Cruz Airo Fix su dizajnirani da se savršeno uklapaju u izgled vašeg vozila, što će vam omogućiti da izgledate stilizovano i moderno.
 • Lakoća korišćenja: Zahvaljujući aerodinamičnom dizajnu i niskom profilu hvatača, postavljanje dodatne opreme na krov vozila je veoma jednostavno.
 • Sigurnost i bezbednost: Sertifikovani krovni nosači garantuju vrhunski kvalitet i prošli su rigorozne testove bezbednosti. Možete biti sigurni da su vaše stvari sigurno pričvršćene prilikom transporta.

Požurite i poručite Krovne nosače Mercedes CLA Coupe (C117) 4 vrata (2013-2019), alu šipke – Cruz Airo Fix kako biste uživali u bezbednom i udobnom prevozu tereta na krovu vašeg vozila.

Ne propustite našu specijalnu ponudu i besplatnu montažu krovnih nosača. Pozovite nas odmah na brojeve 021/442-954 ili 021/6339-223 i rezervišite svoj set Krovnih nosača Mercedes CLA Coupe (C117) 4 vrata (2013-2019), alu šipke – Cruz Airo Fix.


Prednosti:

 • Estetski izgled
 • Lakoća korišćenja
 • Sigurnost i bezbednost

Pozovite nas odmah i rezervišite svoj set!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja