рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mercedes C Klasa (W203) Sedan 4 vrata (2004-2007), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC8496 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MERCEDES C KLASA (W203) SEDAN 4 VRATA (2004-2007), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Prednosti

  • Kvalitetan – Krovni nosači su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila.
  • Sertifikovani – Poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash, i CEPE/ONU.
  • Besplatna montaža – Uz kupovinu ovih krovnih nosača, obezbeđena je besplatna montaža.

Šta su krovni nosači i zašto su vam potrebni?

Krovni nosači su sjajno rešenje za sve vaše prevozne potrebe na vozilu, posebno kada vam je potrebno dodatno skladištenje. Ovi krovni nosači su posebno dizajnirani za Mercedes C Klasu (W203) Sedan 4 vrata (2004-2007) i dolaze u obliku aluminijumskih šipki pod nazivom Cruz Airo T.

Sigurnost je na prvom mestu kada je u pitanju prevoz stvari na krovu vašeg vozila. Zato je važno da se oslonite na pouzdane krovne nosače koji su prošli rigorozna testiranja kako bi se obezbedila njihova izdržljivost i bezbednost. Ovi krovni nosači od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta i sigurnosti.

Dizajn krovnih šipki Airo T je atraktivan, ekskluzivan i siguran. Napravljene su od najkvalitetnijeg aluminijuma, koji im daje eleganciju i osigurava dugotrajnost. Postavljanje ovih krovnih šipki na krov vašeg vozila je veoma brzo i jednostavno.

Jedna od ključnih prednosti ovih aluminijumskih krovnih nosača je njihov aerodinamičan oblik. Zahvaljujući ovom obliku, smanjuje se otpor vazduha i poboljšava prigušenje buke tokom vožnje. To znači da ćete imati mnogo prijatnije iskustvo vožnje, bez neugodnog šuma koji može biti prisutan kod jeftinijih krovnih nosača.

Da biste koristili ove krovne nosače za prevoz dodatne opreme kao što su krovni koferi, nosači bicikala ili nosači skija, samo je potrebno da dodate odgovarajuće priključke u kanal koji se nalazi na gornjoj strani krovne šipke. To je veoma jednostavno i omogućava vam da brzo i lako pripremite svoje vozilo za putovanje.

Dolazeći u dužini od 118cm, ove krovne šipke su idealne za vaš Mercedes C Klasu (W203) Sedan 4 vrata (2004-2007). Maksimalna nosivost ovih šipki je impresivnih 75kg, što vam omogućava da prenesete sve potrebne stvari sa sobom na putovanja ili avanture.

Uz navedene krovne nosače dobija se kompletno uputstvo za montažu. Važno je da pažljivo pročitate i pratite korake opisane u uputstvu kako bi montaža bila izvršena na pravilan i siguran način. Takođe, molimo vas da se strogo pridržavate svih bezbednosnih pravila kako biste osigurali sigurnost tokom vožnje.

Niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš Mercedes C Klasu (W203) Sedan 4 vrata (2004-2007)? Ne brinite! Naša tehnička podrška je tu da vam pomogne. Možete ih kontaktirati na brojeve 021/442-954 ili 021/6339-223 i dobiti stručne savete i informacije.

Ovi krovni nosači su proizvedeni u Španiji, gde se posvećuje pažnja svakom detalju i kvalitet je na najvišem nivou. Možete biti sigurni da ćete dobiti proizvod koji je pouzdan, izdržljiv i funkcionalan.

Za zaključak, krovni nosači Mercedes C Klasa (W203) Sedan 4 vrata (2004-2007), alu šipke – Cruz Airo T su idealan izbor za sve ljubitelje putovanja i avantura. Sa njima ćete biti spremni za bilo koju situaciju i bezbedno prevesti sve što vam je potrebno na krovu vašeg vozila. Ne samo da su kvalitetni i funkcionalni, već su i obezbedili sertifikate GS-TÜV, City Crash, i CEPE/ONU, što dodatno potvrđuje njihovu pouzdanost.

Nabavite ove krovne nosače za vaš Mercedes C Klasu (W203) Sedan 4 vrata (2004-2007) i uživajte u bezbrižnim putovanjima!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja