рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mercedes C Klasa (W203) Sedan 4 vrata (2000-2003), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8495 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MERCEDES C KLASA (W203) SEDAN 4 VRATA (2000-2003), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

PREDNOSTI

  • Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn – Šipke Airo T Dark su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma i imaju avangardni izgled koji će privući pažnju. Kada montirate ove šipke na vaš automobil, dodajete mu notu prefinjenosti i elegancije.
  • Jednostavna i brza montaža – Postavljanje krovnih šipki na vaše vozilo je veoma jednostavno i brzo. Možete to učiniti sami kod kuće, uz ovaj set krovnih nosača sve što vam treba je alat koji već imate. Nema potrebe za posetom servisu ili plaćanjem dodatnih troškova za montažu.
  • Poboljšane karakteristike – Ove krovne šipke imaju poboljšane performanse u odnosu na jeftinije alternative na tržištu. Koeficijent otpora vazduha je smanjen, što doprinosi boljoj aerodinamici i manjoj potrošnji goriva. Takođe, prigušenje buke je poboljšano, što vam omogućava ugodniju vožnju čak i pri većim brzinama.

OPIS PROIZVODA

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od najkvalitetnog aluminijumskog ili čeličnog profila u zavisnosti od modela nosača. Krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama zavisno o tipu krova automobila (sa i bez pričvrsnih tačaka na krovu, sa uzdužnim šinama odvojenim od krova ili sa integrisanim uzdužnim šinama).

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate: GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. To vam garantuje da su ovi nosači proizvedeni po najvišim standardima kvaliteta i bezbednosti. Bez obzira na to da li vozite u gradu ili na dugim putovanjima, možete biti sigurni da će vaša oprema biti sigurno pričvršćena na krovu vašeg vozila.

U našim maloprodajnim objektima, kada kupite krovne nosače, obezbeđena vam je besplatna montaža. Naši stručni tehničari će se pobrinuti da vaši nosači budu pravilno postavljeni i sigurno pričvršćeni na vaše vozilo. Ne morate brinuti o dodatnim troškovima ili gubljenju vremena na postavljanje krovne opreme.

Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Omogućavaju vam da povećate kapacitet prtljažnog prostora vašeg vozila i izbegnete gužvu i nepraktičnost unutar kabine. Sa ovim krovni nosačima, slobodno možete poneti sve što vam je potrebno za avanturu ili putovanje.

Set za montažu krovnih nosača se isporučuje kao komplet od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Prikazana cena ovog proizvoda se odnosi na navedeni set. Bravice za zaključavanje nosača se mogu poručiti kao dodatna oprema, ali nisu neophodne za montažu krovnih nosača. Ako želite dodatni nivo sigurnosti i zaštite, preporučujemo vam da nabavite bravice za zaključavanje.

Ove krovne šipke su aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji. Njihov dizajn podseća na avionsko krilo, dajući vašem vozilu sportski i elegantan izgled. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma, što garantuje njihovu izdržljivost i dugotrajnost. Kako biste se uverili u njihovu visoku kvalitetu, sertifikati GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU su tu da potvrde da su ove šipke zadovoljile sve bezbednosne standarde.

Dužina ovih krovnih šipki iznosi 118cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 75kg. To znači da možete bezbedno prevoziti sve što vam je potrebno, bez brige o preopterećenju. Pričvršćivanje dodatne opreme, kao što su krovni koferi, nosači bicikala i nosači skija, veoma je jednostavno zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke.

Molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montažu krovnih šipki i krovne opreme kako biste osigurali pravilnu instalaciju i sigurnu vožnju. Vaša bezbednost je naša prioritet, stoga se strogo pridržavajte svih navedenih pravila i preporuka.

Ako niste sigurni da li ovi krovni nosači odgovaraju vašem automobilu, ne ustručavajte se da nas kontaktirate. Naše stručno osoblje je tu da vam pruži tehničku podršku. Pozovite nas na brojeve 021/442-954 ili 021/6339-223 i rado ćemo vam pomoći.

Krovni nosači Mercedes C Klasa (W203) Sedan 4 vrata (2000-2003), alu šipke – Cruz Airo T Dark su vrhunski proizvod koji će vam omogućiti da sigurno prevozite

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja