рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mercedes C Klasa SW (2011-2014), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5860 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MERCEDES C KLASA SW (2011-2014), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Prednosti

 • Visokokvalitetan aluminijumski profil: Krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila koji pruža izuzetnu izdržljivost i trajnost.
 • Kompletno rešenje za prevoz: Ovi krovni nosači su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu, bilo da želite da montirate krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle.
 • Jednostavna montaža: Nordrive krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Montaža je jednostavna i možete je obaviti sami, bez potrebe za dodatnim alatima.

Opis proizvoda

Krovni nosači Mercedes C Klasa SW (2011-2014), alu šipke – Nordrive RailPro M su kompletni set nosača koji vam omogućavaju da lako montirate krovni nosač na vaše vozilo. Ovi krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila sa kanalima u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje i za sprečavanje od oštećenja.

Jedna od ključnih prednosti ovih krovni nosača je mogućnost montaže nosača za skije i nosača za biciklove. Uz ovaj set dobijate T-profile koji se idealno uklapaju u kanale na šipkama, omogućavajući vam da montirate nosače za skije i bicikle bez ikakvih problema.

Krovne šipe su elegantnog dizajna i izrađene od kompozitne plastike visoke otpornosti. Njihova izdržljivost osigurava maksimalnu sigurnost i prianjanje kada se montiraju na uzdužne krovne šine vašeg automobila. Da biste bili sigurni u njihovu upotrebu, preporučujemo da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje i bezbednosno uputstvo.

Važno je napomenuti da su ovi krovni nosači namenjeni samo vozilima opremljenim sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 112.5 cm, a maksimalna nosivost je 100 kg.

Uz krovne nosače dolaze i bezbednosne brave sa 3 ključa, kako biste bili sigurni da je vaša oprema za prevoz sigurna i zaštićena.

Specifikacije

 • Model: Krovni nosači Mercedes C Klasa SW (2011-2014), alu šipke – Nordrive RailPro M
 • Materijal: Aluminijumski profil
 • Dužina šipki: 120 cm
 • Maksimalno rastojanje između šina: 112,5 cm
 • Maksimalna nosivost: 100 kg

Zaključak

Krovni nosači Mercedes C Klasa SW (2011-2014), alu šipke – Nordrive RailPro M su izuzetno kvalitetan i pouzdan proizvod koji vam omogućava da lako prevozite sve što vam je potrebno na vašem putovanju. Njihova izdržljivost, jednostavnost montaže i sigurnost čine ih savršenim izborom za vaše vozilo.

Ne gubite više vreme i nabavite ovaj set krovni nosača već danas. Uverite se i sami u kvalitet i praktičnost ovog proizvoda i započnite svoje putovanje bez brige.

Pročitajte više o ovom proizvodu i pogledajte i ostale krovne nosače u našoj ponudi na zvaničnoj stranici proizvoda na OXO MARKET.

Prednosti:

 • Visokokvalitetan aluminijumski profil
 • Kompletno rešenje za prevoz
 • Jednostavna montaža

Kupite odmah!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja