рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mercedes B Klasa (W247) 5 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8516 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MERCEDES B KLASA (W247) 5 VRATA (2018-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

Faktički Naziv Proizvoda: Alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

Prednosti:

 • Atrakivan i ekskluzivan dizajn
 • Kvalitetan materijal i visoka nosivost
 • Jednostavno montiranje bez potrebe za stručnjacima

Krovni nosači su neophodan dodatak za vaše vozilo i idealno rešenje za sve potrebe prevoza. Ovaj set krovnih nosača je posebno dizajniran za Mercedes B Klasu (W247) sa 5 vrata, proizvedenu od 2018. godine.

Dizajniran sa estetskim izgledom novih modela vozila, Cruz Airo Fix Dark alu šipke odlikuju se atraktivnim i ekskluzivnim dizajnom. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma, što obezbeđuje njihovu dugotrajnost i otpornost na sve vremenske uslove.

Jedna od ključnih prednosti ovih krovnih nosača je njihova visoka nosivost. Bez obzira da li planirate prevoziti krovne kofere, ski opremu ili bicikle, Cruz Airo Fix Dark šipke će se pobrinuti da sve vaše stvari budu sigurno i stabilno postavljene na krov automobila.

Uz to, aerodinamični dizajn alu šipki smanjuje otpor vazduha i buku tokom vožnje, čime se poboljšava ukupna vožnja i aerodinamičnost vozila.

Montaža ovih krovnih nosača je jednostavna i možete je obaviti sami, bez potrebe za stručnjacima. Set se isporučuje u kompletu sa svim potrebnim delovima za montažu, uključujući krovne šipke i hvatače (stope). Uz set imate mogućnost dokupljivanja bravica za zaključavanje nosača, ali one nisu neophodne za montažu.

Specifikacije:

 • Krovne šipke – Cruz Airo Fix Dark
 • Materijal: Aluminijum
 • Boja: Crna
 • Dužina šipki: 118cm
 • Nosivost: 75kg

Ukoliko niste sigurni da li ovi krovni nosači odgovaraju vašem vozilu, možete se obratiti našoj tehničkoj podršci na brojeve telefona: 021/442-954 ili 021/6339-223.

Cruz je renomirani brend koji proizvodi kvalitetne krovnih nosače već dugi niz godina. Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, koji garantuju njihovu sigurnost i pouzdanost.

Vaša bezbednost nam je od najveće važnosti, zato vas molimo da pažljivo pročitate Bezbednosno uputstvo pre montiranja krovnih nosača i da se strogo pridržavate navedenih pravila.

Napomena: Navedeni naziv i opis proizvoda su faktički i odnose se na set krovnih nosača za Mercedes B Klasu (W247) sa 5 vrata, proizvedenu od 2018. godine. Slike su samo ilustrativne i mogu se neznatno razlikovati od stvarnog proizvoda.

Prednosti krovnih nosača Mercedes B Klasa (W247) 5 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

 • Atrakivan i ekskluzivan dizajn koji se savršeno uklapa sa estetskim izgledom vašeg vozila.
 • Kvalitetan materijal i visoka nosivost omogućuju vam da prevozite sve potrebne stvari na krovu vašeg vozila sigurno i stabilno.
 • Jednostavna montaža bez potrebe za stručnjacima, tako da možete sami postaviti krovne nosače na svoje vozilo.

Za detaljnije informacije posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda.

Pogledajte i našu široku ponudu krovnih nosača za različite automobile i modele.

Obratite pažnju: Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu datih informacija i ne odražava stvarne karakteristike ili benefite proizvoda.

UPOZORENJE: Ovaj opis proizvoda nudi samo informacije o proizvodu i ne predstavlja stvarna iskustva korisnika ili ocene proizvoda. U svakom slučaju, pre kupovine proizvoda, preporučujemo da pročitate recenzije drugih kupaca i konsultujete se sa stručnjacima.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja