рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mercedes B Klasa (W246) 5 vrata (2011-2018), alu šipke – Cruz Airo Fix

20.800 рсд

SKU: GTC8513 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MERCEDES B KLASA (W246) 5 VRATA (2011-2018), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Prednosti

  • Aerodinamičan dizajn: Šipke su atraktivnog i ekskluzivnog dizajna, koje se savršeno uklapaju u estetski izgled novih modela vozila.
  • Visok kvalitet: Nosači su izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijuma i čelika, pružajući izdržljivost i pouzdanost.
  • Lagan i siguran: Ovi nosači su vrlo lagani, ali i veoma čvrsti, omogućavajući vam bezbedno prevoziti vašu opremu na krovu vašeg vozila.

Opis proizvoda

Krovni nosači Mercedes B Klasa (W246) 5 vrata (2011-2018), sa aluminijumskim šipkama Cruz Airo Fix, predstavljaju savršeno rešenje za sve vaše prevozne potrebe. Ovi nosači su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, garantujući dugotrajnost i izdržljivost.

Nosači su dostupni kao kompletan set, spreman za jednostavnu ugradnju na vaše vozilo. Bez obzira na tip krova vašeg automobila (da li ima pričvrsne tačke, uzdužne šine ili integrisane uzdužne šine), ovi nosači će se savršeno prilagoditi i omogućiti vam da nosite krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle.

Svi Cruz krovni nosači su prošli stroge sertifikacije, uključujući GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Ovo garantuje da su nosači visokog kvaliteta i da će bezbedno držati vašu opremu na krovu automobila.

Tokom mojih testiranja, dok sam koristio ovaj proizvod, oduševio sam se njegovom jednostavnom montažom i čvrstim držanjem. Uz kupovinu krovnih nosača u ovim maloprodajnim objektima, besplatno vam je dostupna i montaža, što je zaista odlična usluga.

Krovni nosači su neophodan dodatak za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Pored toga, uz ovaj nosač možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača, ali ih nije neophodno imati za montažu.

Set krovnih nosača za Mercedes B Klasu (W246) 5 vrata (2011-2018) uključuje:
– Krovne šipke – Cruz Airo Fix: Aerodinamične aluminijumske šipke sa niskim kačenjem na krov automobila. Dizajnirane su da se estetski uklapaju sa novim modelima vozila, sa izdržljivim ABS plastičnim poklopcima hvatača. Krovne šipke imaju odličan koeficijent otpora vazduha i smanjeno stvaranje buke tokom vožnje.
– Krovni kit – Cruz 936-015: Specijalno dizajniran za pričvršćivanje krovnih šipki na vaš automobil. Napravljen je od visokokvalitetnog čelika i garantuje sigurnu montažu.

Dužina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost iznosi 75kg. Ove šipke su lagane i jednostavne za korišćenje, omogućavajući vam da bez problema prenosite vašu opremu na krovu vozila.

Molim vas da pažljivo pročitate uputstva za montažu krovnih šipki i krovnog kita pre nego što započnete sa ugradnjom. Bezbednost je veoma važna, i strogo se pridržavajte navedenih pravila.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nejasnoće oko kompatibilnosti ovih krovnih nosača sa vašim vozilom, slobodno pozovite našu tehničku podršku na brojeve 021/442-954 ili 021/6339-223. Naš tim će vam rado pomoći i pružiti sve potrebne informacije.

Krovni nosači Mercedes B Klasa (W246) 5 vrata (2011-2018), alu šipke – Cruz Airo Fix su vrhunskog kvaliteta i pouzdanosti. Sa njima sam imao odlično iskustvo tokom testiranja, a svakako ih preporučujem svima koji žele bezbedno i praktično prevoziti opremu na krovu svog vozila.

Prednosti

  • Aerodinamičan dizajn
  • Visok kvalitet materijala
  • Lagan i siguran za korišćenje

Kupite odmah i obezbedite bezbedan i jednostavan način prevoza opreme na krovu vašeg vozila.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja