рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Mazda 626 SW (1998-2003), celicne sipke – Nordrive Club M

5.200 рсд

SKU: GTC14158 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MAZDA 626 SW (1998-2003), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE CLUB M

PREDNOSTI

 • Napravljeni od visoko kvalitetnog čeličnog profila
 • Isporučuje se kao kompletan set spreman za ugradnju
 • GS-TÜV sertifikat garancija kvaliteta

SPECIFIKACIJE

 • Vrsta: Krovni nosači
 • Marka: Nordrive
 • Model: Club M
 • Vozilo: Mazda 626 SW (1998-2003)
 • Materijal: Čelik
 • Nosivost: Do 100kg
 • Maksimalno rastojanje između šina: 111cm

OPIS

Da biste bili spremni za sve vaše prevozne potrebe, predstavljamo vam krovne nosače za Mazda 626 SW (1998-2003) sa čeličnim sipkama Nordrive Club M. Ovi krovni nosači su izrađeni od visoko kvalitetnog čeličnog profila, pružajući vam trajnu i sigurnu podršku za sve što vam je potrebno da prevezete na krovu vašeg vozila.

Kada je u pitanju sigurnost, Nordrive Club M krovni nosači su nešto na šta možete potpuno da se oslonite. Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat koji garantuje kvalitet i bezbednost proizvoda. Možete biti uvereni da su ovi nosači pažljivo dizajnirani i testirani kako bi pružali najbolju podršku i izdržljivost tokom vaših putovanja.

Krovni nosači su neophodan dodatak ako želite da montirate krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle na vašem vozilu. Nordrive Club M set krovne nosače za Mazda 626 SW (1998-2003) dolazi kao kompletna jedinica koja je spremna za montažu. Bezbedno i jednostavno, sve što treba da uradite je da sledite uputstva za montažu i ima ćete svoje nosače pripremljene za korišćenje.

Jedna od glavnih prednosti ovih krovinih nosača je njihova prilagodljivost. Bez obzira na tip krova vašeg vozila, Nordrive Club M nosači dolaze u različitim verzijama koje odgovaraju vašim specifičnim potrebama. Bez obzira da li imate šine na krovu, šine sa pričvrsnim tačkama, standardne šine ili niskoprofilne šine, Nordrive Club M nosači će se savršeno uklopiti i pružiti sigurnost i stabilnost vašim prevoznim potrebama.

Jednostavnost montaže je ključna karakteristika ovih krovinih nosača. Sistem kanala i šapa je oblikovan tako da omogući lako montiranje krovnih šipki na krovne šape jednostavnim navlačenjem krovnih šapa u kanale. Takođe se pobrinuli da vaša vozila ne budu oštećena, jer su krajevi šipki opremljeni gumenim poklopcima koji se stavljaju nakon montiranja šipki.

Nordrive Club M krovni nosači imaju podesivu visinu i širinu, što znači da se mogu prilagoditi većini originalnih krovnih uzdužnih šina. Jastučići na krovnim šapama su napravljeni od mekanog TPE materijala kako bi sprečili ogrebotine na uzdužnim šinama i obezbedili maksimalno prianjanje. Međutim, napominjemo da su ovi krovni nosači namenji samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova.

Kada se radi o maksimalnoj nosivosti, Nordrive Club M krovni nosači su izuzetno snažni. Sa maksimalnom nosivošću od 100kg, možete biti sigurni da će vaša prtljaga i oprema biti čvrsto postavljene i bezbedne tokom celog putovanja.

Pored pažljivo dizajnirane strukture i izuzetne nosivosti, Nordrive Club M krovni nosači za Mazda 626 SW (1998-2003) takođe dolaze sa detaljnim uputstvima za montažu. Preporučuje se da pažljivo pročitate uputstva pre nego što započnete montažu i da proverite da li su svi delovi iz kompleta prisutni. Vaša bezbednost je od najveće važnosti, zato se uvek pridržavajte uputstava za montažu i bezbednosne propise.

Kupovinom Nordrive Club M krovnih nosača za Mazda 626 SW (1998-2003), možete biti sigurni da ćete dobiti kvalitetan proizvod koji ispunjava sve sigurnosne standarde. Ovi nosači su već osvojili srca mnogih vozača i postali su popularan izbor za sve one koji žele pouzdan i snažan sistem za prevoz na krovu svog vozila.

Uverite se sami koliko su Nordrive Club M krovni nosači pouzdani i funkcionalni. Dodajte ih u svoju korpu i pripremite se za Vaše sledeće putovanje.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja