рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Mazda 6 Kombi (2013-), celicne sipke – Nordrive Club L

5.200 рсд

SKU: GTC14004 Kategorija:

KROVNI NOSACI MAZDA 6 KOMBI (2013-), CELICNE SIPKE – NORDRIVE CLUB L

Opis proizvoda

Krovni nosaci Mazda 6 Kombi su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visoko kvalitetnog čeličnog profila, Nordrive krovni nosaci su dizajnirani da budu izdržljivi i pouzdani. Bezbednost je na prvom mestu, a svi Nordrive nosaci za krov imaju GS-TÜV sertifikat koji garantuje njihovu kvalitetu.

Kvalitetan i funkcionalan dizajn

Nordrive Club L krovni nosaci su specifično dizajnirani za Mazda 6 Kombi (2013-) vozila. Njihova konstrukcija od čeličnih sipki pruža čvrstoću i sigurnost za vaše putovanje. Sipke su obložene PVC plastikom koja smanjuje mogućnost klizanja i ogrebotina. Ovaj dodatak čini krovne nosace još izdržljivijim i estetski privlačnijim.

Jednostavna montaža i prilagodljivost

Set za krovne nosace uključuje sve potrebne delove za brzu i jednostavnu instalaciju. Donji kanali na nosačima omogućavaju jednostavno pričvršćivanje na uzdužne šine automobila. Krajevi šipki su zaštićeni gumiranim poklopcima koji obezbeđuju dodatnu sigurnost i sprečavaju oštećenje vozila.

Visina i širina krovnih šapa su podesive, što omogućava maksimalnu prilagodljivost većini originalnih krovnih uzdužnih šina. Tako ćete moći lako prilagoditi nosace svom vozilu i njegovoj specifičnoj konfiguraciji.

Sigurnost i nosivost

Krovni nosaci Nordrive Club L su dizajnirani da izdrže teške terete. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosace je 118cm, dok je maksimalna nosivost 100kg. Ovo je idealno za prevoz bilo kakvog tereta na krovu automobila, kao što su krovne kutije, ski nosači ili nosači za bicikle.

Pažljivo proučiti uputstva za montiranje i bezbednost

Za sigurnu upotrebu krovih nosaca, molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montiranje koje dolazi u setu. Proverite da li su svi delovi prisutni i pravilno instalirani pre upotrebe. Takođe, preporučujemo vam da se strogo pridržavate bezbednosnih pravila kako biste izbegli moguće povrede ili oštećenja na vozilu.

Prednosti:

  • Izdržljivi čelični nosaci sa PVC oblogom
  • Podesive krovne šape za maksimalnu prilagodljivost
  • Visoka nosivost i sigurnost

Napomena: Ova verzija krovnih nosaca je namenjena samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova.


>> Kupi sada i obezbedi sigurnost i praktičnost za svoj Mazda 6 Kombi! <<

Disclaimer: Ova stranica je namenjena isključivo opisu proizvoda i nije mišljenja ili recenzija. Informacije su bazirane na mom ličnom iskustvu korišćenja proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja