рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mazda 5 (III) MPV 5 vrata (2005-2010), alu šipke – Cruz Airo X

20.800 рсд

SKU: GTC8574 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MAZDA 5 (III) MPV 5 VRATA (2005-2010), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X

Sertifikovani i kvalitetni krovni nosači za vaš automobil

Prednosti

  • Aerodinamičan dizajn sa aluminijumskim šipkama
  • Jednostavna montaža i korišćenje
  • Maksimalna nosivost od 75kg

Krovni nosači Mazda 5 (III) MPV 5 vrata (2005-2010), alu šipke – Cruz Airo X, su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su čvrsti i izdržljivi.

Uz krovne nosače dobijate sve neophodne elemente za montažu tako da su oni spremni za postavljanje. Cruz krovni nosači posebno su dizajnirani za modele Mazda 5 (III) MPV 5 vrata (2005-2010) i pružaju savršeno prianjanje i sigurnost prilikom prevoza tereta na krovu vozila.

Sertifikovani kvalitet

Sva Cruz oprema poseduje sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. To znači da možete biti sigurni u njihovu pouzdanost i kvalitet. Ovi krovni nosači prošli su rigorozne testove kako bi se osiguralo da zadovoljavaju najviše standarde bezbednosti i performansi.

Jednostavna montaža i korišćenje

Sa svakim kupljenim setom krovnih nosača, obezbeđena je besplatna montaža u našim maloprodajnim objektima. To znači da ne morate brinuti o postavljanju nosača na vozilo, već to rade stručnjaci. Možete biti sigurni da će montaža biti pravilno izvršena i da će nosači biti čvrsto pričvršćeni.

Višenamenski krovni nosači

Krovni nosači su neophodni za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Oni vam omogućavaju da prenesete dodatni teret na krovu vašeg vozila, oslobađajući unutrašnji prostor za putnike i prtljag. Bez obzira da li putujete na odmor ili vam je potreban prostor za sportsku opremu, ovi krovni nosači će vam olakšati prevoz tereta.

Aerodinamična i jaka aluminijumska šipka

Krovna šipka Cruz Airo X ima aerodinamičan oblik sličan avionskom krilu, koji smanjuje otpor vazduha i poboljšava performanse vozila. Krovna šipka je izrađena od najkvalitetnijeg aluminijuma koji je jak, ali i lagan. Montaža krovnih šipki na krov vozila je veoma jednostavna i brza zahvaljujući jedinstvenom dizajnu Cruz nosača. Šipke su otporne na habanje i izdržljive za dugotrajnu upotrebu.

Sigurnost i jednostavnost upotrebe

Hvatači (stope) krovnih nosača su napravljeni od veoma kvalitetnog čelika, pružajući čvrsto prianjanje i sigurnost prilikom montaže. Poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike, koja je otporna na vremenske uslove i habanje. Ovi nosači su dizajnirani tako da lako možete dodati dodatnu opremu, kao što su krovni koferi, nosači bicikala i nosači skija. Kanal na gornjoj strani krovne šipke olakšava postavljanje i uklanjanje dodatne opreme.

Specifikacije

  • Dužina šipki: 118cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg
  • Materijal: Aluminijum
  • Zemlja porekla: Španija

Upustvo za montiranje krovnih nosača

Pre montaže krovnih nosača, molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje našeg proizvoda. Uputstvo sadrži sve korake koje treba pratiti kako biste pravilno postavili krovne nosače na vozilo. Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, slobodno nas kontaktirajte za tehničku podršku.

Bezbednost je na prvom mestu

Vaša bezbednost je naš prioritet. Pre nego što montirate krovne nosače, molimo vas da pažljivo pročitate bezbednosno uputstvo. U njemu se nalaze sve informacije o pravilnoj montaži i održavanju nosača kako biste bili sigurni prilikom njihove upotrebe. Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, obratite se našem timu za podršku.

Završne misli

Krovni nosači Mazda 5 (III) MPV 5 vrata (2005-2010), alu šipke – Cruz Airo X, su idealno rešenje za vaš automobil. Sa aerodinamičnim aluminijumskim šipkama i jednostavnom montažom, ovi nosači pružaju sigurnost i funkcionalnost prilikom prevoza tereta na krovu vozila.

Ne morate se brinuti o kompatibilnosti sa vozilom, jer su ovi nosači posebno dizajnirani za modele Mazda 5 (III) MPV 5 vrata (2005-2010). Uz sertifikate kvaliteta i besplatnu montažu, možete biti sigurni da ste dobili proizvod koji će trajati.

Iskoristite sve prednosti krovnih nosača i olakšajte svoj put. Ne oklev

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja