рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Mazda 2 5v (07-11), celicne sipke – G3 Pacific Steel

9.300 рсд

SKU: GTC11219 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MAZDA 2 5V (07-11), CELICNE SIPKE – G3 PACIFIC STEEL

Idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu

Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Upravo to rešenje nudi G3 Pacific Steel krovni nosači za vozilo Mazda 2 5V (modeli od 2007. do 2011. godine).

Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, G3 krovni nosači su izuzetno izdržljivi i pouzdani. Dostupni su u setu koji sadrži 2 krovne šipke i 4 šape, sve što vam je potrebno za montažu. Cena ovog seta je prikazana na našem sajtu.

Sigurnost i kvalitet

Svi G3 krovni nosači poseduju City Crash sertifikat, što znači da su prošli rigorozne testove i da garantuju visok nivo bezbednosti. Ovi krovni nosači su uspešno prošli ISO/PAS testove, testiranje udarnom snagom od 8G i testiranje nosivosti od 50 kg (75 kg za Pacific nosače).

Jednostavna montaža i visoka nosivost

Montiranje G3 Pacific Steel krovnih nosača je veoma jednostavan proces i zahteva samo nekoliko koraka. Uz set dolaze i uputstva za montiranje, pa je sigurna upotreba zagarantovana. Takođe, nudimo i besplatnu montažu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima.

Krovni nosači su namenjeni isključivo vozilima koja su opremljena sa ili bez pričvrsnih tačaka (bez uzdužnih šina). Maksimalna nosivost ovih nosača je 50 kg, što vam omogućava da bezbedno prevozite teret na krovu svog vozila.

Zaštita i izdržljivost

G3 Pacific Steel krovni nosači su izrađeni od čelika visokog kvaliteta, što garantuje njihovu izdržljivost i dugotrajnost. Krajevi šipki su opremljeni posebnim poklopcima koji dodatno štite krov i sprečavaju oštećenja.

Pouzdan izbor za vaše putovanje

U svom iskustvu i testiranju ovih krovnih nosača, preporučujem ih sa punim poverenjem. Pružaju maksimalnu sigurnost, jednostavnu montažu i izuzetnu nosivost. Uz G3 Pacific Steel krovne nosače, možete biti sigurni da će vaš teret biti čvrsto pričvršćen i da ćete stići na odredište bez problema.

Za sve dodatne informacije o ovom proizvodu, slobodno nas kontaktirajte na broj 021/442-954. Takođe, možete posetiti našu zvaničnu stranicu kako biste se detaljnije informisali o G3 Pacific Steel krovnim nosačima.

Pogledajte našu široku ponudu krovnih nosača i odaberite onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama i vozilu.


PREDNOSTI

  • Izuzetno izdržljivi i sigurni
  • Jednostavna montaža
  • Visoka nosivost

Uverite se sami u kvalitet i pouzdanost G3 Pacific Steel krovnih nosača i naručite ih već danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja